Ege Postası
Geri

Bakan Tunç'tan Bahçeli'ye 'sokak hayvanları' yanıtı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Türk milleti hayvanları sever, köpekleri dost kabul eder. Köpeklere karşı uygulanacak her türlü yanlışın karşısında durur'' sözlerine yanıt verdi.
Bakan Tunç'tan Bahçeli'ye 'sokak hayvanları' yanıtı
Haberler / Politika
24 Temmuz 2024 Çarşamba 13:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dünkü grup toplantısında 'sokak hayvanları yasasına' ilişkin, "Türk milleti hayvanları sever, köpekleri dost kabul eder. Köpeklere karşı uygulanacak her türlü yanlışın karşısında durur. MHP de üzerine düşeni yapacaktır" sözleri Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a soruldu. 

Konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Tunç, "Kanun teklifini okusun arkadaşlar, siyasi sonuç çıkarmaya çalışanlar yanlış yapıyor" dedi.

''KANUN TEKLİFİNİ OKUSUN ARKADAŞLAR''

Bakan Tunç'un yapmış olduğu açıklama bu şekilde:

Sebepsiz yere hayvan öldürmek hapis cezasını gerektirir. Burada kanun teklifini okusun arkadaşlar, o teklifte sebepsiz yere bir hayvan öldürme söz konusu değil. Zaten bu suçtur. Dolayısıyla insan sağlığına zarar veren tehlike arzeden, hem insanlara hem de hayvanlara zarar veren hayvanlarla ilgili bir tedbir alınmasıyla alakalı bir konu bu. Dolayısıyla bunu çarpıtmaya hiç gerek yok. Bu eleştirileri yaparak bir siyasi sonuç çıkarmaya çalışanlar maalesef yanlış yapıyorlar" dedi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası