Ege Postası
Geri

Balbay'dan 'Messi'li mesaj: Kılıçdaroğlu iyi çevresi kötü iması!

Habertürk'te canlı yayına katılan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, genel başkan adaylığı süreci üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Balbay'ın programa damga vuran söylemi ise "Kemal Kılıçdaroğlu çok iyi, çevresi kötü" iması oldu. Balbay, 'Messi' örneği vererek dünyanın en iyi oyuncusunun tek başına hiçbir takımdan bir şey yapamayacağını söyledi. Balbay çarpıcı değerlendirmelere devam ediyor
Balbay'dan 'Messi'li mesaj: Kılıçdaroğlu iyi çevresi kötü iması!
Haberler / Politika
7 Kasım 2015 Cumartesi 12:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Habertürk'te canlı yayına katılan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, genel başkan adaylığı süreci üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
"Balbay seninle yürümek isteriz derlerse neden olmasın" diyen Balbay, 4 yıl sonra sandık geldiğinde CHP'nin iktidar olması gerektiğini söyledi.
 
Balbay'ın programa damga vuran söylemi ise "Kemal Kılıçdaroğlu çok iyi, çevresi kötü" iması oldu. Partide en çok çalışan ve uğraş veren ismin Kılıçdaroğlu olduğunu söyleyen Balbay, 'Messi' örneği vererek dünyanın en iyi oyuncusunun tek başına hiçbir takımdan birşey yapamayacağını söyledi. Balbay, "Yani Kılıçdaroğlu çok iyi, çevresi mi kötü demek istiyorsunuz'" sorusuna karşı çıkmadı, parti içinde polemik yaratacak söylemlerden kaçmak istediğinin altını çizdi.
 
bundan sonraki kurultay sürecinde parti içinde polemik yaratacak bir söylemde bulunmayacağını ve polemik yaratacak eleştirilere de yanıt vermeyeceğini söyledi. Balbay, CHP'de yön, yöntem ve yönetim değişikliği olması gerektiğini savundu.
 
"KILIÇDAROĞLU'NA VEFA BORCUM VAR"
Balbay "2 Kasım sabahı kendime sordum. Balbay ne yapacaksı? 2 hedefim var. Milletvekilliğimi yapmak. 2019 yılındaki iki seçimde partimin başarısı için çalışmak. Kılıçdaroğlu'na vefa borcum var. Bu borcu CHP'nin iktidar olması ile borcumu ödemiş olurum. Kongreye gidiyoruz. Ben önerilerimi sunacağım. Bana derlerseler bu projeler partimizi iktidara taşır. Ben de varım derim. Ben umutla heyecanla ve büyük bir enerjiyle geldim" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası