Ege Postası
Geri

Balçova Belediyesi’nde yüzler gülüyor

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, belediyedeki bayramlaşma töreninde işçilerinden daha çok çalışmalarını istedi.
Balçova Belediyesi’nde yüzler gülüyor
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Ekim 2013 Pazar 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ile birlikte belediye personelinin Kurban Bayramını kutladı. İşçi ve memurların katıldığı törende bir konuşma yapan Belediye-İş Sendikası İşyeri Temsilcisi Gökhan Solak işçi ve haklarına gösterdiği duyarlılıktan dolayı Başkan Çalkaya’ya teşekkür etti.

Personeline hitaben yaptığı konuşmada Balçova’da dokuz yıldır çok önemli hizmetler yaptıklarını ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ise “Balçova’da yapılan her hizmetin mimarı sizlersiniz. Çünkü biz burada bir aile gibi çalışıyoruz. Kimse kimsenin siyasi görüşünü, dini görüşünü sorgulamıyor. Tek amacımız Balçova Halkı’na hak ettiği güzel hizmeti sunmaktır. Ancak ne yazık ki seçim dönemlerinde bu aile birliğini bozmaya çalışanlar olur. Sizden isteğim bu birliğin bozulmaması için daha çok çalışmanızdır” dedi. Balçova Belediyesi’ni işçisine borcu olmayan, halkına hizmeti ön planda tutan bir anlayışla yönettiklerini ifade eden Başkan Çalkaya “Kurban Bayramı süresince acil müdahale ekiplerimiz Balçovalılara hizmet götürmeye devam edecek. Çalışan arkadaşlarımın ve sizlerin şimdiden bayramını kutluyorum” diye konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası