Ege Postası
Geri

Narlıdere’de Bayram Garajdan başladı

Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur Kurban bayramı bayramlaşma programına önce Belediye garaj çalışanları ile başladı. Batur daha sonra CHP ilçe bayramlaşması ve Esnaf gezisi ile programına devam etti.
Narlıdere’de Bayram Garajdan başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ekim 2013 Cumartesi 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur her bayram olduğu gibi bu bayramda, bayramlaşma programına Belediye garaj ve atölyeler müdürlüğü çalışanlarından başladı. Bayramlaşma törenine Başkan Abdül Batur’un yanı sıra Belediye-İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı Ahmet Mutuoğlu, CHP Narlıdere ilçe Başkanı Cafer Esen, il genel meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ile Belediye garaj ve atölyeler müdürlüğü çalışanları katıldı.

Birlik ve beraberliğin tam zamanıdır
Başkan Batur bayramlaşma töreni öncesi atölye çalışanlarına hitaben gerçekleştirdiği konuşmada ülkece çok önemli bir sürece girildiğini hatırlatarak ‘Artık kendi içimizde armudun sapı, üzümün çöpü söylemlerini bir kenara bırakıp bir arada dayanışma içerisinde hareket etme günlerine çoktan gelindiğini belirtti. Batur “ 2004 seçimlerinde en büyük gücümüz çalışanlarımız ve bizlere verdiği destekti. Ben yine aynı havayı ve mücadele azmi ve anlayışı istiyorum sizden. Seçim ciddi iştir bizde ciddi yaklaşacağız. Hepinize güveniyorum ve bu duygularla Kurban bayramınız ailenizle ve sevdiklerinizle sağlık ve huzur içerisinde geçirmenizi diliyorum” dedi.

Cumhuriyet coşkunu yaşamak isteyen meydana gelsin
Konuşmaların ardından tüm garaj ve atölyeler çalışanları ile tek tek bayramlaşan ve sohbet eden Batur daha sonra CHP Narlıdere ilçe teşkilatında gerçekleşen bayramlaşma törenine katıldı. Batur’u CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen ve üyelerinin oluşturduğu yoğun bir kalabalık karşıladı. Başkan Batur seçim sürecine az bir süre kaldığını belirterek yoğun geçecek süreçte herkese önemli görevler düştüğünü hatırlattı. Batur “ özellikle kadınlarımıza çok önemli görevler düşüyor. Onlar bizim dışa açılan penceremiz. Her seçimde tüm kapıları açan ve bizler için canla başla çalışan bayan arkadaşlarımıza şimdiden çok teşekkür ediyorum ve zorlu görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Batur ayrıca bayram sonrası 29 Ekim kutlamaları için tüm izmir gibi Narlıdere’nin de hazırlıklarını tamamladığını belirterek “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği en büyük bayram olan Cumhuriyet bayramımızı kutlamak için İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Narlıdere Belediyesi olarak İzmir çapında bazı etkinlikler yapacağız. Narlıdere’de 28 Ekim Pazartesi Saat:13.00’da Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında sivil toplum örgütlerimiz ve Demokratik kitle örgütlerimiz ve hemşeri derneklerimiz ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan saygımızı anıta koyacağımız çelenkler ile göstereceğiz. 28 Ekim Pazartesi Saat:19.00’da Narlıdere AKM’de Utku Erişik tek başına sahnede gerçekleştireceği Cumhuriyetin kurulma aşamasına kadar olan aşamayı anlatan bir çalışmasını bizlere sergileyecek. 29 Ekimde normal resmi törenler dışında akşam Saat:19.30’da 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden başlayacak olan bir fener alayını düzenleyeceğiz. Yine 29 Ekim akşamı Saat:21.00’de tüm İzmir’de aynı anda hava fişek gösterisi ve Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında ‘Gripin’ gurubunun konseri olacak. Tüm Narlıderelileri, Cumhuriyet ruhunu, çoşkusunu yaşamak isteyenleri meydanımıza bekliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından CHP Narlıdere İlçe üyeleri ile bayramlaşmaya geçildi. Bayramlaşmanın hemen ardından Başkan Batur, CHP Narlıdere üyeleri, İl genel meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ile birlikte Narlıdere esnafının kurban bayramlarını kutlamak için esnaf gezisine çıkıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası