Ege Postası
Geri

Alaaddin Us Bornova'da hayranlarıyla buluştu

Halk Müziği Sanatçısı Alaattin Us, Bornova Belediyesi ve Bornova Dersimliler Derneği işbirliği ile düzenlenen "Güz Konseri"nde hayranları ile buluştu. Sevilen türküleri hep bir ağızdan söylenen Us, Bornova gibi aydınlık Bornova gibi aydınlık bir kentte olmanın mutluluk verici olduğunu belirtti
Alaaddin Us Bornova'da hayranlarıyla buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ekim 2013 Cumartesi 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Halk Müziği Sanatçısı Alaattin Us, Bornova Belediyesi Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen konserde İzmirli hayranları için söyledi. Pek çok sanatçının albümüne sözleri ve besteleriyle de katkıda bulunan Us’a, tiyatroyu dolduran türkü sevdalıları hep birlikte eşlik etti. “Gidersin”, “Halikarnas Caddesi” ve “Gölgeler” gibi sevilen pek çok türküsünü seslendiren sanatçı, yazdan kalma sonbahar akşamında unutulmaz anlar yaşattı.

Bornova'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Alaaddin Us, "Aydınlığı gördüğüm bu güzel kentin güzel insanları ile birlikte olmak, türkülerimizi hep birlikte söylemek çok güzel. Katkı koyan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sanata ve kültüre büyük önem verdiklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ise "Bornovamızın her yerinde talebe yönelik etkinlikler düzenlemeye çalışıyoruz. Bu anlamda her zaman yanımızda olan vatandaşlarımızın taleplerini ileten hemşeri dernekleri ile yoğun işbirliği içerisindeyiz. Değerli sanatçımız Alaaddin Us'u da bu şekilde sevenleri ile buluşturduk. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası