Ege Postası
Geri

Seferihisar'da şampiyonlu coşkusu

Seferihisar Belediyesi Cittaslow Plaj Futbol Takımı, Alanya’da gerçekleşen plaj futbolu Türkiye finallerinde şampiyon oldu. İki yıl aradan sonra tekrar plaj futbolunda Türkiye’nin en büyüğü olan Seferihisar’da, şampiyonluk geç saatlere kadar kutlandı.
Seferihisar'da şampiyonlu coşkusu
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ekim 2013 Cumartesi 09:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - İzmir elemelerinden şampiyon olarak Alanya’da gerçekleşen finallere katılmaya hak kazanan Seferihisar Belediyesi Cittaslow Plaj Futbol Takımı, iki yıldır finalde kaybettiği şampiyonluğa bu yıl uzanarak büyük bir mutluluk yaşadı. Yarı final maçında son şampiyon Alanya’yı 4-3 yenen Seferihisar, final maçında da Samsun Ladik Belediye Spor’u 4-3 yenerek şampiyon oldu.

İlçe döner dönmez büyük bir coşkuyla karşılanan futbol takımı, final maçının görüntüleri eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Futbolcuları teker kutlayan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Bu büyük mutluluğu bize bir kez daha yaşattınız. Tüm Seferihisarlılar adına size teşekkür ediyorum. Son yıllarda ilçemizin adı her alanda duyulmaya başladı. Dile kolay sizde Türkiye şampiyonu olarak adımızı duyurdunuz. Hepinizle gurur duyuyorum” dedi.

Seferihisar Cittaslow Plaj Futbol Takımı, geçtiğimiz aylarda Gürcistan’da düzenlenen uluslararası turnuvada da şampiyon olmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası