Ege Postası
Geri

Evka 3 Pazaryeri’nin tezgah kuraları çekildi

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın "Sokak arasında pazaryeri kalmayacak" sloganıyla başlattığı çalışmalar kapsamında bir aşama daha kaydedildi. Yapımı kısa bir süre önce tamamlanan Evka 3 Kapalı Pazaryeri’nin tezgah kuraları çekildi. Pazaryeri, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak
Evka 3 Pazaryeri’nin tezgah kuraları çekildi
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Ekim 2013 Cuma 09:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Maliyeti 1 milyon 32 bin lira olan Evka-3 Kapalı Pazaryeri’nin, tezgah kuraları Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde çekildi. 2 bin 268 metrekare alanda yer alan 135 tezgah, noter huzurunda çekilen kura ile sahiplerini buldu. Kura çekimi, manav, tuhafiye, kuru bakliyat, balık, peynir, zeytin, yumurta, çerez gibi her bölüm için ayrı ayrı yapıldı. "Sandviç panel" ismi verilen çatı sistemi kullanılan ve iki bloktan oluşan pazaryeri, kısa süre sonra hizmet vermeye başlayacak.

Göreve gelir gelmez, hem pazarcı esnafının hem de buradan alışveriş yapan vatandaşların yaşadığı sıkıntıları sona erdirme sözü verdiklerini hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Bugüne kadar 5 pazaryerini tamamlayıp hizmete açtık. Evka 3 Pazaryeri altıncısı olacak. Ama işimiz bitmiyor. Sırada yapımı devam eden ve bitmesini heyecanla beklediğimiz Merkez ve Çamkule pazaryerleri var” diye konuştu.

Evka 3 Pazaryeri, Mevlana, Doğanlar, Işıkkent, Pınarbaşı ve Evka-4'ten sonra son dört yıl içinde bitirilen altıncı modern pazaryeri oldu. Bornova Merkez ve Çamkule pazaryerlerinin çalışmaları hızla devam eden inşaatları ise önümüzdeki aylarda tamamlanacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası