Ege Postası
Geri

Büyükşehir'de Kocaoğlu'suz bayramlaşma

İzmir Büyükşehir Belediyesi,bu sene Kurban Bayramı’nı geçtiğimiz gün varis ameliyatı olan ve evinde dinlenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yokluğunda kutladı. Belediye meclis salonunda gerçekleşen bayramlaşma törenine, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan’ın duygulu konuşması damga vururken, Aydoğan’ın “Zaman zaman fırtınalar esti, sallandık, ama düşmedik. Çünkü biz doğruyuz” şeklinde sözlerinden sonra gözlerinin dolduğu dikkat çekti.
Büyükşehir'de Kocaoğlu'suz bayramlaşma
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Ekim 2013 Cuma 15:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde görevli bürokratlar ve belediye personelinin Kurban Bayramı’nı kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan, belediye olarak 9,5 yılda geldikleri yolu özetleyerek, yaşanan bu zorlu günlerde hizmet anlayışlarının değişmediğini ifade etti. Kocaoğlu’nun İzmir’e kalıcı eserler bıraktığına vurgu yapan Başkanvekili Aydoğan “Fırtınalar esti, sallantılar oldu ama düşmedik. Çünkü biz doğruyuz. Aynı anlayışla hizmet etmeye devam ettik. Adınızı pis menfaatle, parayla yan yana yazdırmadınız. Hepinize teşekkür ederim” diyerek belediye personelinin bayramını kutladı.

“KALICI ESERLER BIRAKMAK VİZYON MESELESİDİR”


Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen törende, belediyenin hizmet anlayışını ve projelerini özetleyerek sözlerine başlayan Başkanvekili Sırrı Aydoğan, “Sizlere Kocaoğlu’nun iyi niyetlerini ve bayram tebrikini getirdim. Biz göreve geldiğimizden bu yana, 9,5 yılda çok ciddi altyapı çalışmaları yaptık. Vatandaş daha rahat etsin diye yaptık. Kalıcı eserler bırakmak vizyon meselesidir. O andaki yönetimin dünya görüşüdür. Bir dönemde 1- 2 kalıcı eser bırakan başkan başarılı sayılır. Kalıcı eserler o yönetimin dünyaya ve insana bakışını gösterir. Kent ormanları yaptık. Baştan sona Aziz Bey’in eseridir. O araziyi görünce kiminin aklına bina geli? AVM gelir ama kent ormanı yapmak hayat görüşüdür. Adnan Saygun Sanat Merkezi dünya çapında bir eser oldu. Havagazı Fabrikası halka ve gençlere sunulan merkez haline geldi. Homeros Vadisi cazibe noktası oldu. Aklımıza hiç villalar gelmedi. Sasalı Doğal Yaşam Parkı, çok özel ödüllere layık görüldü. Bu da hayata bakışın göstergesidir. Bu kalıcı eserler halka yaradı. Biz arkamızda yüzyıllara hitap edece kalıcı eserler bıraktık. Bu bizim hayat görüşümüz, insana bakışımızdır” ifadelerini kullandı.



“DÜŞMEDİK, AYAKTAYIZ”

Özellikle Büyükşehir Davası sürecinde birçok zorluk yaşadıklarını kaydeden Sırrı Aydoğan “Zaman zaman fırtınalar esti, sallantılar oldu ama düşmedik. Çünkü biz doğruyuz. Sizler de düşmediniz ve aynı hızla hizmete devam ettik. Adınızı pis menfaatle, parayla yan yana yazdırmadınız. Hepinize teşekkür ederim. Bizim bakışımız ve görüşümüz doğru. Halktan yana hizmete devam edeceğiz. Büyük fırtınalarda endişe duymadık. Hızımızı kesmeyeceğiz. Bu şehri yerelde kalkındırmak için çabalayacağız. Bu şehri sattırmayacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası