Ege Postası
Geri

Başkan Solak personelle bayramlaştı

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, belediyedeki idari personel ile şantiye işçilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı. Başkan Solak, bayramlaşmaya belediye personelinden başladı.
Başkan Solak personelle bayramlaştı
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ekim 2013 Cumartesi 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Belediyedeki tüm katları başkan yardımcıları ile birlikte gezerek personelin bayramını kutlayan Başkan Solak, çalışanlara çikolata ikram etti. Bayram dileklerini ileten Başkan Solak, bayramların sahip çıkılması gereken önemli günler olduğunu belirterek, özellikle yaşlıların ve aile büyüklerinin mutlaka ziyarete gidilmesi gerektiğini söyledi. Solak, “Bayramlarımızın manevi anlamı çok büyük. Ailelerin daha sık görüşmesi ve dostluk ilişkilerinin pekişmesi açısından bayramların mutlaka kutlanması gerektiğini düşünüyorum. tüm Çiğli halkının ve personelimizin bayramını kutluyorum” diye konuştu.

ŞANTİYEDE KUTLAMA

İdari binadaki kutlamanın ardından belediye şantiyesine giden Başkan Solak emeğin en büyük değer olduğunu vurguladı. Başkan Solak, “Emek en önemli değer. Belediye çalışanlarımızla tek yumruk olduk ve birlikte çalışmaktan kentimiz, için iyi işler üretmekten mutluluk duyuyorum. Tüm çalışan arkadaşlarımın bayramını kutluyorum” dedi.

EKİPLER İŞ BAŞINDA

Kurban Bayramı süresince herhangi bir aksilik yaşanmaması için belediye ekipleri görevlerinin başında olacak. Acil iş makineleri ile tüm temizlik hizmetleri birimleri bayram süresince çalışacaklar. Ayrıca zorunlu hizmetlerin yerine getirilebilmesi için de diğer birimlerdeki bayram ekipleri de görevlerinin başında olacak. Belediye hizmetlerinin aksamadan devam edeceğini belirten Başkan Solak; “Kurban Bayramı’nda vatandaşa hizmet götüren tüm birimlerimiz işlerini yapmaya devam edecekler. Halkımızın sorunsuz ve rahat bir bayram geçirmesi için gerekli önlemleri aldık. Şantiye birimlerimizin tamamı işlerinin başında olacak. Hizmetleri yürüyecek. Zabıta müdürlüğümüz de arife günü dahil olmak üzere halkımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için mesaisinin başında olacak.”

KAYMAKAMLIKTA BAYRAMLAŞMA
İlçedeki resmi bayramlaşma ise Çiğli Kaymakmalığı makamında oldu. Kaymakam Mustafa Arı ile ilk bayramlaşan Başkan Metin Solak oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası