Ege Postası
Geri

Balçova’da farklı Bayram

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Balçova’da değişik bir etkinlikle kutlandı. Sabah Sporu için toplanan yüzlerce Balçovalı, hem spor yaptı hem de bayramlarını kutladı.
Balçova’da farklı Bayram
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Mayıs 2015 Salı 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Geçtiğimiz yıllarda değiştirilen yönetmelik ile kutlama şekli değişen Milli Bayramlar resmi olmasa da meydanlarda ve spor alanlarında kutlanmaya devam ediyor. Balçova belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından her sabah yapılan spor etkinliği 19 Mayıs coşkusu ile farklı bir anlam kazandı. Sabah sporu için belediye tesislerine gelen yüzlerce Balçovalı hem spor yaptı hem de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Belediye görevlilerinin dağıttığı bayraklarla marşlar söyleyen Balçovalılara eşlik eden Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Milletin içindeki Cumhuriyet coşkusunu kapalı alanlara hapsetmek istiyorlar. Ama bunu yapmaları imkansız. Çünkü bizler hem Cumhuriyet’e hem de Cumhuriyet’in kurucusu Atatürk’e gönülden bağlıyız” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası