Ege Postası
Geri

Balçova’nın 2014 bütçesi onaylandı

Balçova Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı ikinci toplatışında belediyenin 2014 yılı gelir gider bütçesi 53 milyon TL olarak belirlendi. Bütçe CHP ve AKP meclis üyelerinin oybirliği ile geçti.
Balçova’nın 2014 bütçesi onaylandı
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Ekim 2013 Cuma 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Balçova Belediyesi’nin 2014 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesi’nin görüşüldüğü Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. 2014 Bütçesi ile Bütçe Komisyonu’nun hazırladığı raporun okunmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi adına Ercan Çınarlı, Ak Parti adına ise Mehmet Tosun rapor ile ilgili düşüncelerini açıkladı.

Bütçe ile ilgili olumlu ve olumsuz eleştirileri yanıtlayan Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Biz 10 yıl önce göreve geldiğimizde belediyenin 5 milyon TL gerçekleşmiş bir bütçesi vardı. Bugün Balçova Belediyesi 53 milyon TL’lik bir bütçe hazırladı. Bu ilçemizin ekonomik olarak 10 kat büyüdüğünün bir göstergesidir. Hazırladığımız bütçenin çok önemli bir bölümü de yatırım harcamalarına ayrılmıştır” diye konuştu. Başkan Çalkaya’nın konuşmasının ardından yapılan oylama da Balçova Belediyesi’nin 2014 Mali Yılı Gelir ve Gider bütçesi CHP ve AKP’li meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası