Ege Postası
Geri

İpek turnuvası başladı

Kanser tedavisi gören 7 yaşındaki İpek’in adını taşıyan ve 4,5 ay sürecek Nostalji Futbol Turnuvasının ilk karşılaşması, İpek ve ve Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ın eşi Ayfer Solak’ın top atışıyla başladı.
İpek turnuvası başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Ekim 2013 Cuma 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Düzenlendiği ilk günden itibaren büyük coşkuyla karşılanan Geleneksel Nostalji Futbol Turnuvası’na 3 yıldır kanser tedavisi gören minik İpek’in adı verildi. Çiğli Belediyesi tarafından dördüncüsü yapılan Nostalji Futbol Turnuvasının Çiğli Belediyespor Tesislerinde düzenlenen ilk karşılaşmasına minik İpek de katıldı. Başkan Solak’ın eşi Ayfer Solak’ın da hazır bulunduğu ve başlama vuruşunu yaptığı turnuvanın ilk karşılaşması kızlar takımının oynadığı maç oldu. 35 yaş ve üstü futbolcuların oynadığı, 34 takımın 918 sporcu ile katıldığı, 40 hakem ve görevlinin yer aldığı turnuva 4,5 ay sürecek.

Duyarlı kent imajı

35 yaş ve üstü spor meraklılarının top koşturduğu turnuva 4,5 ay sürecek. Her hafta perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri haftada 16 maç oynanacak. 276 müsabakanın oynanacağı turnuvada 34 takım, 918 futbolcu, 40 hakem ve görevli yer alacak. Duyarlı kent temasının vurgulandığı ve bu nedenle İpek’in adını taşıyan turnuvaya futbolcu aileleri de yoğun ilgi gösteriyor. Karşılaşmalar belediye nostalji web sayfası ile www.cigli.tv’den de canlı izlenebiliyor. Tüm karşılaşmaların fotoğrafları da yine nostalji web sayfası ile nostalji facebook adreslerinden takip edilebiliyor.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası