Ege Postası
Geri

Baro yönetiminden Başkan Yılmaz’a nezaket ziyareti

Samsun Barosu Başkanı Nejat Anıl ve Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret sırasında söz alan Baro Başkanı Anıl,...
Baro yönetiminden Başkan Yılmaz’a nezaket ziyareti
Haberler / Genel
18 Temmuz 2013 Perşembe 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun Barosu Başkanı Nejat Anıl ve Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret sırasında söz alan Baro Başkanı Anıl, “Sayın Başkanımıza hem bir nezaket ziyareti gerçekleştirmek hem de Baromuzun her türlü faaliyeti sırasında vermiş oldukları değerli katkılar için teşekkür etmek istedik. Sadece Samsun Barosu ölçeğinde değil Samsun genelinde gece gündüz çalışarak kazandırmış oldukları her güzellik için de Sayın Başkanımıza gönülden teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz.” dedi.

Başkan Yılmaz da ziyaretleri ve söyledikleri güzel sözler için Samsun Barosu Başkan ve üyelerine teşekkür ederek, “Nazik iltifatlarınız için teşekkür ederim. Ancak ben sizler için ya da bu güzel şehir için bir şeyleri yapabiliyor ve biraz da olsa katkı verebiliyorsam bunu en kutsal görevlerimden birisi olarak kabul ettiğimdendir. Benim için en büyük mutluluk ve iltifat bu kentte yaşayan herhangi bir insanın bizim yaptığımız şeyler sayesinde mutlu olması ve rahat etmesidir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Samsun Baro Yönetimi tarafından Başkan Yılmaz’a bir teşekkür plaketi de takdim edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası