Ege Postası
Geri

Başbakan Erdoğan Malatya'da yol üstünde bekleyen vatandaşların sorununu dinledi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’da havaalanı ile kent merkezi arasında hem vatandaşların sorunlarını dinledi hem de çocuklara oyuncak hediye etti. Başbakan Erdoğan'ı Malatya Erhaç Havalimanı'nda Malatya Valisi Vasip Şahin, Malatya...
Başbakan Erdoğan Malatya'da yol üstünde bekleyen vatandaşların sorununu dinledi
Haberler / Güncel
21 Eylül 2013 Cumartesi 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’da havaalanı ile kent merkezi arasında hem vatandaşların sorunlarını dinledi hem de çocuklara oyuncak hediye etti.

Başbakan Erdoğan'ı Malatya Erhaç Havalimanı'nda Malatya Valisi Vasip Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ak Parti Malatya milletvekilleri Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın, Ömer Faruk Öz ve Mücahit Fındıklı ile partililer karşıladı. Erdoğan’a Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da eşlik etti. Havaalanından kent merkezine otobüsle geçen Başbakan Erdoğan, yol üzerinde kendisini bekleyen vatandaşların sorunlarını dinledi. Erdoğan, çocuklara da oyuncak dağıttı.

“AKP” YAZILI KOYUNLAR KURBAN EDİLMEDİ

Merkeze bağlı Özal köyünde Ahmet Bayrak isimli vatandaş üzerine AKP yazdığı 3 koyunu Başbakan Erdoğan’ın gelişi sırasında kurban etmek istedi. Başbakan Erdoğan’ın korumaları Bayrak’a ‘Başbakan Erdoğan’ın bu tür davranışlara izin vermediğini’ söyleyerek koyunları yol üzerinden çektirdi.
Burada bekleyen vatandaşların ‘Türkiye Cumhuriyeti anayıda gördü, babayıda gördü ağabeg sen bambaşkasın’ yazılı pankart taşıdığı gözlendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası