Ege Postası
Geri

Başbakan Erdoğan’dan Obama’ya taziye mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Boston Maratonu sırasında gerçekleşen bombalı saldırılarda yaşamını yitirenler için ABD Başkanı Barack Obama’ya taziye mesajı gönderdi. Başbakan Erdoğan taziye mesajında, “Söz konusu saldırı yalnızca...
Başbakan Erdoğan’dan Obama’ya taziye mesajı
Haberler / Dünya
16 Nisan 2013 Salı 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Boston Maratonu sırasında gerçekleşen bombalı saldırılarda yaşamını yitirenler için ABD Başkanı Barack Obama’ya taziye mesajı gönderdi.

Başbakan Erdoğan taziye mesajında, “Söz konusu saldırı yalnızca Amerikan halkını değil, dünyada barış ve esenlik içerisinde yaşamayı amaçlayan tüm halkların huzurunu hedef almıştır. Zira şiddet eylemleri sonucunda yitirilen her can, insanlığın ortak vicdanında ve hafızasında derin bir yara bırakmaktadır” dedi.
Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, bugün gönderdiği taziye mesajında, “Dün Boston Maratonu sırasında gerçekleşen bombalı saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiğini ve bir kısmının durumu ciddi olmak üzere, çok sayıda kişinin yaralandığını teessürle öğrendim. Bu eylemi şiddetle kınıyor ve acınızı yürekten paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Türkiye, bu kederli günde Amerika Birleşik Devletleri’nin yanındadır” diyen Başbakan Erdoğan, Obama’ya hitaben kaleme aldığı mesajını, “Siz Değerli Dostuma, bu trajik saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve tüm ABD halkına, milletim, hükümetim ve şahsım adına en samimi taziyelerimi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyorum” ibaresiyle noktaladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası