Ege Postası
Geri

Başbakan Yardımcısı Arınç, Mısır Enformasyon Bakanı'nı kabul etti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mısır Enformasyon Bakanı Salah Abdulmaksud ve beraberindeki heyeti Başbakanlık Merkez Bina'da kabul etti. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, davetleri üzerine bu ziyaretin gerçekleştiğini söyledi....
Başbakan Yardımcısı Arınç, Mısır Enformasyon Bakanı'nı kabul etti
Haberler / Politika
5 Haziran 2013 Çarşamba 10:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mısır Enformasyon Bakanı Salah Abdulmaksud ve beraberindeki heyeti Başbakanlık Merkez Bina'da kabul etti.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, davetleri üzerine bu ziyaretin gerçekleştiğini söyledi. Mısır ile tarihten bu yana köklü dostluk ve kardeşlik ilişkileri bulunduğunu dile getiren Arınç, iki ülkenin birbirini sevdiğini belirterek Doğu Akdeniz ve Orta Doğu'nun en güçlü ülkesi olduğuna dikkat çekti. Barış ve huzurun tesisinde Mısır'ın önemli olduğunu belirten Arınç, geçmişte olduğu gibi bugünde yeni yönetimle çok güçlü bir devlet olduğunu vurguladı. Hüsnü Mubarek sonrası kurulan yönetime Türkiye'nin her zaman destek verdiğini anlatan Arınç, Başbakana vekalet ettiğini ve kendilerinin selam ve iyi dileklerini iletti.

Mısır Enformasyon Bakanı Salah Abdulmaksud, bu ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade etti. İlişkilerin daha da geliştiğini belirten Abdulmaksud, "Türkiye kardeşimiz ve arkadaş ülke olarak her türlü yardım ve destekte bulundu." dedi.

Siyasi ve ekonomik alanda ilişkilerin gelişmesini istediklerini anlatan Abdulmaksud, pazartesi ve perşembe günleri canlı yayınlar olduğunu, bunların Ankara'dan da olacağını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası