Ege Postası
Geri

Başbakan'a sevgi şarkısı Menderes’ten

Başbakana Sevgi Şarkısı Menderes’den_resim Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a milletinin duyduğu sevgiyi teşkilatı şarkıya dönüştürdü. AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Zerrin AK, Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başımızdan Eksik Etmesin Yaradan adlı eseri Başbakan Erdoğan’a takdim etti. Söz ve bestesini Murat Anlar’ın gerçekleştirdiği şarkı sosyal paylaşım sitelerinde şimdiden büyük ilgi gördü.
Başbakan'a sevgi şarkısı Menderes’ten
Haberler / Yerel Politika
20 Kasım 2013 Çarşamba 13:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve yaşam çizgisini konu alan bir şarkıyı AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Zerrin AK yaptırdı. Yaklaşık 5 dakika süren şarkıda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinglerindeki seslenişlerinden iki bölüm dikkat çekiyor. Eserin oluşturulması ve yapım süreci tamamen doğaçlama. Düzenledikleri sosyal etkinliklerle binlerce gönüle sevgiyle dokunan Zerrin AK ve arkadaşları bir etkinliklerine sahneye çıkması için sanatçı Murat Anlar’ı davet ettiler. Anlar durumu şu sözlerle özetliyor, “Yaklaşık 130 çocuğun sünnet şöleniydi. Açık Hava tiyatrosundaki kalabalık yaklaşık 3 bin kişiydi. Duygu yüklü bir programdı. Gerek Başkan AK ve arkadaşları gerekse vatandaşın göz yaşları arasında dillendirdikleri cümleler bir gönül diliydi. Bunları yoğurmak bana düştü. Güzel bir eser ortaya çıktı”.
AK Parti İzmir Menderes ilçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Zerrin AK, “Hedeflerimiz arasında bir şarkı yapmak yoktu. Başbakanımız ve partimizin icraatlarını hep anlattık. Durmadan dilenmeden anlattık. Sosyal etkinliklerimiz gönüllü paylaşımlar oluyor. Duygusal oluyor. Böylesi bir günde sahne alan Murat Anlar kardeşimiz yaşanan atmosferi bir şarkı ile dinlemeye değer bir esere dönüştürdü. Başbakanımıza bu eseri kendi elimizle takdim ettik. Teşekkür etti ve ilk fırsatta dinleyeceğini ifade etti”dedi.

BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN YARADAN

Ülkeye güneşsin bir anda doğan
Dağı taşı birbirine bağlayan
Davos fatihi Recep Tayyip Erdoğan
Başımızdan eksik etmesin yaradan

Sayın Recep Tayyip Erdoğan
Tarih Seninle gurur duyacak inan
Kalbinde hak sevgisi dilinde kuran
Başımızdan eksik etmesin yaradan

Gönül kapısını milletine açan
Gereksiz sözlerden yalanlardan kaçan
Yıllardır başı dik anlı ak yaşayan
Başımızdan eksik etmesin Yaradan

Türk’ü Kürt’ü Laz’ı Çerkez’i demedin
Alevi Sünni ayırt etmedi
Aynı millet aynı kan kardeşiz dedin
Başımızdan eksik etmesin Yaradan

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası