Ege Postası
Geri

İP Karşıyaka adaylığına iki başvuru

İşçi Partisi Karşıyaka ilçe merkezinde 18 Kasım Pazartesi günü düzenlenen bir toplantıyla, Begüm Kutlu ve avukat Çetin Kadan Karşıyaka Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundular.
İP Karşıyaka adaylığına iki başvuru
Haberler / Yerel Politika
19 Kasım 2013 Salı 16:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Her iki aday adayı dosyalarını İlçe Başkanı Nilay Aydoğmuş’a sundular. Çetin Kadan, konuşmasında “Oylar bölünmesin diye diye, Türkiye bölündü! Türkiye’nin bölünmemesi için oyları İşçi Partisi’nde birleştirelim” dedi ve ekledi:
“İzmir’in incisi Karşıyaka’da Aslanlı yol yürüyüşüne başladık. İşçi Partisi yerel seçimlerde ilçemizde ve İzmir’de mutlaka kazanacaktır. Karşıyaka’yı arka bahçesi görenlere, çantada keklik zannedenlere gerekli cevabı vermek için aday adayı oldum. Karşıyakalı seçmen, kimsenin ipoteği altında değildir.”
Diğer aday adayı Begüm Kutlu da şunları söyledi:
“Her şeyden önce hem İşçi Partisi ruhunu hem de Karşıyakalı ruhunu aynı anda taşıyan biri olarak, doğru zamanda, yerde ve doğru insanlarla birlikte olduğuma inanıyorum. Atatürk'ün açtığı yolda gösterdiği hedefe durmadan yürüyen tek parti İşçi Partisidir. Çünkü biz Mustafa Kemalin askerleriyiz. Karşıyakalılık sadece Karşıyaka’da yaşamak değildir. Karşıyakalılık kimsenin kölesi olmamak, kimseden emir almamak, baskıyı kabul etmemek, mücadele ve hırs demektir. Armasındaki Ay-Yıldızı Mustafa Kemal Atatürk’ten alan spor kulübümüzle ve ulu Önderimizin annesi Zübeyde Hanım’ın hatırasıyla birlikte yaşamak demektir. Halkımıza hizmet etmek ve Karşıyaka’yı mülkleri sananlara karşı dik duruşumuzu göstermek için aday adayı oldum.”
Toplantıda hazır bulunan İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir İl Başkanı Tugay Şen, belediye başkan aday adaylarına başarılar diledi.

 ÇETİN KADAN KİMDİR'

1961 Balıkesir doğumludur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. İzmir’de serbest avukatlık yapmaktadır. 1991 yılında DSP Karşıyaka ilçe sekreterliği görevini yaptı. Kadan, 2007 yılından beri İşçi Partili’dir. 1975’den beri Karşıyaka’da ikamet etmekte olan Kadan, evli ve iki çocuk babasıdır.                                                                                                                                  
BEGÜM KUTLU  KİMDİR'

1982 doğumlu olan Kutlu, İşletme Fakültesi mezunudur. Çeşitli firmalarda dondurulmuş gıda satış uzmanlığı yapan Kutlu, sonrasında ortodonti uzman sekreterliği yapmıştır. Kutlu, bekardır. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası