Ege Postası
Geri

Bir tek Kocaoğlu eksik

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Başbakan Erdoğan, Barzani, Şivan Perver ve Osman Baydemir’in yer aldığı Diyarbakır fotoğrafını eleştirdi.O fotoğrafa sadece Kocaoğlu eksik diyerek sitemini dile getiren Karataş, "Bu fotoğrafta bir tek O eksik. Sayın başkanın niye gitmediğini sormak lazım, demek ki yaptığı keşif başkalarının oyun alanının içine giriyormuş, Ona da bu oyunda küçük bir rol vermişler. İzmirlilerin verdiği yetkiyi böyle hor kullanmamalıydı. Gelinen bu noktayı çok önceden görmeliydi. Uyarmamıza rağmen oyuna ortak oldu” dedi.
Bir tek Kocaoğlu eksik
Haberler / Yerel Politika
18 Kasım 2013 Pazartesi 16:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Başbakan'ın Diyarbakır gezisini eleştiren Karataş, yapmış olduğu yazılı açıklamayla gündemi değerlendirdi.
Gündemi değerlendiren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Ülkemizin geldiği son nokta milli bünyemizde tamiri çok güç yaralar açmıştır. Hiç kimse, hiçbir millet ve devletle; hatta kendi öz kardeşleriyle ve mensuplarıyla kavgası olmayan Türk Milletini “barış” getiriyoruz diye bölünmenin eşiğine getirmişlerdir. AKP Hükümetinin gizli ajandasının son sayfaları ne yazık ki evlatlarımızın ölüm emrini verenleri devlet töreniyle karşılanmasını da yazmıştır. Başbakan Erdoğan ve kabinesi bu güruha her türlü ihtimamı göstererek sırtımıza hançer saplamıştır. Muhterem Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi Bu ikinci Habur rezaletidir.”

Mutluluk gözyaşı döktüler


Bölücülüğün ve ihanetin senaryolaştırılıp Diyarbakır’da sahneye konmasında herkes rolünü başarıyla oynamış, sahnede olanlarla, sahneyi gözyaşlarıyla alkışlayanlar aslında büyük bir mutluluk yaşamışlardır. Hayatlarında bir tek şehit cenazesine ağlamayanlar, evlatlarımızın katillerinin yanı başında ihanet oyununda ne derece başarılı olduklarını göstermişlerdir.

Dağdakiler inecek,
Cezaevleri boşalacak, ya şehitler ne olacak!


Türkiye’yi bu rezaletle karşı karşıya bırakanlar şimdi şehit ailelerinin, ahrette de Şehitlerimizin yüzüne nasıl bakacakla? Şehit Ailelerimizi sadece ramazan iftarlarında hatırlayan verdikleri sembolik yemeklerle kendilerini aklamaya çalışan bu zihniyet şunu iyi bilmelidir ki, evlatlarımızın ölüm emrini verenlere, bölücülüğü besleyip destekleyenlere ve bunlara kucak açıp ödüllendirenlere cevabı en kısa zamanda Türk Milleti verecektir.

Pervasızlıkta sınır tanımayan Başbakan Erdoğan, daha ileri giderek eli kanlı örgüt üyelerine “af” ulufesi dağıtmaya başlamıştır. “Dağdakiler inecek, cezaevleri boşalacak” diye katillere müjde veren bu zihniyet Türk Milletinin mukaddesatına ve vicdanına verdiği zararın yanına kar kalacağını mı sanmaktadı? Acaba Bölücübaşı, Bebek Katili ve İnsanlık Suçlusu Öcalan’da salıverilecek midi? Şimdi Türk Milleti ve Türk Milliyetçileri bu sorunun cevabını beklemektedir!

İfadelerinde Kürdistan lafını ağzından düşürmeyen Başbakan Erdoğan, vatan bütünlüğümüzü tehlikeye soktuğunu ne zaman anlayacaktır. Kürdistan lafını ne zaman ezberlemiş, zihnine ne zaman yerleştirmişti? Devlet adamı ve Türkiye Cumhuriyeti başbakanı olduğunu unutan Başbakan Erdoğan, bu ifadeleriyle bölünmenin yolunu açmıştır.



İzmir ve Türkiye affetmeyecektir

Yaşananları büyük bir infial olarak değerlendiren Karataş, “bilhassa İzmirli hemşehrilerimiz duruma çok büyük tepki gösteriyor, bu tepkiyi elbette normal karşılıyoruz, uyardığımız halde bölücülük oyununda rol alanlar oldu. AKP’nin ayrıştırıcı projesinde görev alanlar oldu, keşke uyarılarımıza kulak verip, İzmirlilerin kendisine verdiği yetkiyi böyle kötüye kullanmasaydı. Şimdi bakıyoruz, Erdoğan, Barzani, Baydemir ve Şivan Perver görüntülerinde eksik kareler var, CHP’li Kocaoğlu da orada olmalıydı. Bu fotoğrafta bir tek o eksik, sayın başkanın niye gitmediğini sormak lazım, demek ki yaptığı keşif başkalarının oyun alanının içine giriyormuş, Ona da bu oyunda küçük bir rol vermişler. Gelinen bu noktayı çok önceden görmeliydi. Uyarmamıza rağmen ihanet oyununa ortak oldu. İzmir ve Türkiye bunu affetmeyecektir.

İzmir’de radyasyon tehlikesi var
AKP bürokrasisi ve CHP belediyesi uyuyor!


Oysa şehrimizin ve insanımızın hassasiyetleri belli ve çözülmesi birçok sorunu var. Üç gün önce İzmir’in göbeğinde yine radyasyonlu atık haberi herkesi tedirgin etti. Yetkililer yine habersiz. İzmir yanıyor, AKP bürokrasisi ve CHP belediyesi uyuyor! Merak ediyoruz gaflet halindeki yetkililer radyasyon tehlikesinin ne olduğunu bilmiyorlar m? Hayatımız tehdit altında. Bu sorunu ortadan kaldırmak kimin vazifesi, sağlığı tehdit altında olan hemşehrilerimiz mi, AKP bürokrasisi mi, CHP belediyeleri mi bunu yapacak'

Hiç merak edilmesin ki, yaklaşan yerel seçim sandıklarında AKP’ye ve CHP’ye milletimiz ve hemşehrilerimiz gereken hesabı mutlaka soracaktır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası