Ege Postası
Geri

Aslan'dan adaylık yolunda gövde gösterisi

Ak Parti’den Bayraklı Belediye Başkan aday adayı olan eski ilçe başkanı Ali Aslan, Sevgi Yolu’nda binlerce kişiyle bir araya geldi. Aslan’ın aday adaylığı açıklaması miting havasında geçti.
Aslan'dan adaylık yolunda gövde gösterisi
Haberler / Yerel Politika
17 Kasım 2013 Pazar 22:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Geçtiğimiz günlerde AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden ve belediye başkan aday adaylığı başvurusu yapan Ali Aslan, Sevgi Yolu’nda aday adaylığını açıkladı. Binlerce kişinin katıldığı aday adaylığı açıklaması adeta miting havasında geçti.Aslan’ı eşi Makbule Aslan, kızı Özlem Aslan ve oğlu Fatih Aslan da yalnız bırakmadı. Katılımcılara aşure ve lokma dağıtıldı.
“HEPİMİZ KARDEŞİZ”
Konuşmasında Halim Yağcıoğlu’nun ‘Atatürk’ten Son Mektup’ şiirini okuyan ve Hz. Muhammed’in sözlerinden örnekler veren Aslan, ‘’Zamanı geldi mi hepimiz dindar, hepimiz Atatürkçü, hepimiz Müslüman kesilmiyor muyu? Herkes bir olun beraber olun kardeş olun insanlara hayırlı olun demiyor m? Bizler hepimiz kardeşiz. Atalarımız bir dedelerimiz bir ecdadımız bir amacımız bir… Herkes birlik beraberlik mesajları veriyor da böyle yapıyor m? Herkes vatanı seviyorum diyor, herkes halkçıyım, milliyetçiyim diyor ama lafla peynir gemisi yürümüyor. Siyaseti yapacağız ama insanları kırmak için değil. İnsanlara doğruyu iyiyi göstermek adına yardımcı olacağız… Kurtuluş Savaşı’ndan hep birlikte mücadele verdik. Bu cumhuriyeti birlikte kurduk, birlikte yaşıyoruz’’ diye konuştu.
‘HEDEFİNDE KOCAOĞLU
‘’Bu vatan kolay kolay vatan olmadı, bir Gazi Mustafa Kemal Atatürk vardı, bugün de Recep Tayyip Erdoğan var’’ diyerek konuşmasını sürdüren Aslan’ın hedefinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu vardı. Aslan, ‘’Biz ihale istemeyiz, biz sadece Kocaoğlu’ndan İstanbul’da Ankara’da Konya’da neler yapılıyorsa o hizmetleri istiyoruz. Biz Aziz Kocaoğlu’ndan körfezi temizlemesini istiyoruz, Bayraklı’da arıtma tesisi kokusundan Bayraklı’yı kurtarmasını istiyoruz. 7 yıldır 7 kilometreyi yapamadı, İzmir’i komik durumdan kurtarmasını istiyoruz. Çöp depolama alanıyla gündemi meşgul etmesini istemiyoruz. Adam gibi çöp depolama alanı istiyoruz. Bu milletin vergisiyle ödenen büyükşehir bütçesiyle, 6 katrilyon… Aziz Kocaoğlu sana sesleniyorum, İzmir’e ne yaptı? Sen Bayraklı sahiliyle Bayraklı halkının ilişkisini kesmedin m? istesen yerin altına alamaz mıydı? Bizim işimiz Kocaoğlu ya da CHP’yle değil icraatlarla’’ dedi.

TEMAYÜL VURGUSU
Geçtiğimiz haftalarda yapılan temayül yoklamasında Bayraklı’da ilk sırada kendisinin çıktığını söyleyen Aslan, ‘’Bayraklı’nın halkına soruyorum, bizleri Bayraklı’ya başkan olmaya layık görüyor musunu? Parti büyüklerimiz de layık görürse, arkamızda durduğunuz gibi durursanız temel vaatte bulunuyorum, dürüst bir şekilde doğru bir şekilde sizlere layık olacak, çalmadan çaldırmadan gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Bu belediyede dürüstlüğe ihtiyaç var. Çalmayan çaldırmayan belediyelerde huzur var, güven var, yatırım var, hizmet var, kalkınma var… Bunların hepsinin sizlerin desteğinizle bende olduğuna inanıyorum ’’ ifadelerini kullandı.
DÖNÜŞÜME DİKKAT ÇEKTİ
Bayraklı Belediyesi’ni yaptığı tesisler ve hizmetler üzerinden de eleştiren Aslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu kentsel dönüşüm konusunda da eleştirdi. Büyükşehir’in dönüşümü yapamayacağını belirten Aslan, AK Parti’nin dönüşümde uzman olduğunun altını çizdi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası