Ege Postası
Geri

Aslan: Zaman günümüz Hüseyinler'ine sahip çıkma zamanıdır

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Siyaset insana hizmeti amaçlarsa kutsaldır. Çünkü aslolan insandır. Ehlibeytin gözbebeği Hazreti Hüseyin bu uğurda can vermiştir. Yine de onun yolunun yolcusu nice Hüseyinler yetişmiştir. Zaman günümüz Hüseyinlerine destek olma zamanıdır. İzmir, siyasette kendisine hizmet etmek, kendisini yüceltmek, yaşam kalitesini çok daha ileri noktalara taşımak isteyen evlatlarına sahip çıkmalıdır.” dedi.
Aslan: Zaman günümüz Hüseyinler'ine sahip çıkma zamanıdır
Haberler / Yerel Politika
17 Kasım 2013 Pazar 10:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Aslan, Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımında Buca, Narlıdere, Limontepe, Yamanlar ve Karşıyaka’da çok sayıda Alevi dedesi ve vatandaşlarla biraraya geldi. Aslan, sırasıyla Alevi Kültür Dernekleri Buca Şubesi, Narlıdere Alevi Bektaşi Kültürünü Tanıtma Derneği, Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi Karşıyaka Şubesi , Limontepe Cemevi ile Eskişehirliler Anadolu Kültür, Sanat, Eğitim, Araştırma ve Dayanışma Vakfı’nda aşure dağıtımına katıldı, yaşanan acıya ortak oldu.

“ZAMAN GÜNÜMÜZ HÜSEYİNLERİNE SAHİP ÇIKMA ZAMANIDIR…”

Alevi vatandaşların ülkemizde barışı, hoşgörüyü, uzlaşıyı, demokrasiyi, özgürlüğü, hakkı, adaleti, dürüstlüğü ve insani değerleri simgelediğini vurgulayan Aslan, “ Aleviliğin özünde baskıya, zulme teslim olmamak vardır. Siyaset insana hizmeti amaçlarsa kutsaldır. Yani aslolan insandır. Ehlibeyt’in yıldızı Hazreti Hüseyin de kendini insanlık için feda etmiştir. Eğer bugün bir insanlıktan sözediyorsak, insani değerlere vurgu yapıyorsak onun bu yolda canından vazgeçmesindendir. Ve şimdi onun yolundan giden, insanları seven, herhangi bir ayrım yapmaksızın herkese gönül kapısını açmış olan nice Hüseyinler var. Zaman bu Hüseyinlere sahip çıkma zamanıdır. Zaman günümüz Hüseyinlerine destek olma zamanıdır. İzmir, siyasette kendisine hizmet etmek, kendisini yüceltmek, yaşam kalitesini çok daha ileri noktalara taşımak isteyen evlatlarına sahip çıkmalıdır” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası