Ege Postası
Geri

Karadağ: Buca'da yeni bir dinamizm yaratacağız

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ayten Karadağ, İşçievleri ve Ufuk Mahallesi esnafını ziyaret etti.
Karadağ: Buca'da yeni bir dinamizm yaratacağız
Haberler / Yerel Politika
17 Kasım 2013 Pazar 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Esnafın sorunlarını dinleyen Karadağ, 'Buca'da yaşayan herkesin rahatı, mutluluğu ve huzuru bizim  için son derece önemli. İlçedeki mevcut tüm sorunların farkındayız ve bunları çözebilecek güçte ve yetenekteyiz. Projelerimiz de hazır. Göreve gelmemizle esnafımızın da, vatandaşımızın da yüzü gülecek' dedi.

 

 

Sorunların Çözüm Reçetesini Çıkardık

 

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ayten Karadağ, seçim çalışmasına mahalle ziyaretleriyle devam ediyor. Son olarak İşçievleri semti ile Ufuk Mahallesi'ni ziyaret eden Karadağ, semt sakinleri ile esnafın sorunları dinledi. İlçedeki tüm sorunların çözüm reçetesini çıkardıklarını vurgulayan Karadağ, ' Buca'da algıyı değiştirmek ve Buca halkını mutlu edecek ve Buca'da yaşamaktan dolayı onur  duyduracak değişimi yaşatmak için yola çıktık. Nasipse göreve geldiğimizde toplumcu belediyecilik, hesap veren, şeffaf belediyecilik anlayışımızla Buca'da yeni bir dinamizm yaratarak Buca'yı İzmir'in değişen ve gelişen yüzü yapacağız' dedi.

 

Sıkılmadık El, Dinlenmedik İnsan Bırakmayacağız

 

Ziyaretinde aday adaylığı sürecine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan CHP’li Karadağ açıklamasında '40 yılı aşkın bir zamandır Buca'da yaşıyorum. Buca'mızı da, Bucalı hemşerilerimi de çok seviyorum. İlçemin tüm sokaklarını ziyaret ederek sıkılmadık el, dinlenmedik insan bırakmamayı hedefliyoruz. Bucalı hemşerilerimin, görüşleri, önerileri ve de istekleri bizim için çok önemli. Buca'da yaşayan herkese eşit ve kaliteli hizmet şiarıyla yola çıkmış ‘Ayten Bacı'ları olarak hemşerilerime projelerimi ve hedeflerimi anlatıyorum. Biz Buca'nın aydınlık ve çağdaş geleceği için yola çıktık. Bucamıza sahip çıkacağız. Hayata geçireceğimiz projelerimizle Bucamızı sorunlarından arınmış herkesin imrendiği bir kent yapacağız'  ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası