Ege Postası
Geri

Başbakan'ın İzmir programı yine değişti: İki gün üç miting

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 1 Kasım için gerçekleştireceği İzmir ziyareti netlik kazandı. Davutoğlu, İzmir'de üç noktada halka seslenecek. Cuma günü Bergama'da Kuzey Ege halkına seslenecek olan Başbakan Davutoğlu, aynı gün akşam saat 18:00'da kent merkezine gelerek Halkapınar Kapalı Spor Salonu'nda İzmirlilerle buluşacak. 2 gününü İzmir'e ayıran Başbakan Davutoğlu, Cumartesi günü ise Ödemiş'te mini bir miting yapacak. Başbakan'ın İzmir programı yine değişti
Başbakan'ın İzmir programı yine değişti: İki gün üç miting
Haberler / Politika
20 Ekim 2015 Salı 16:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - Seçime kısa bir süre partilerin miting tarihleri belirlenirken, Ankara'da yaşanan bombalı saldırı sonrasında iptal edilen mitingler ve ertelenen tarihler duyuruldu. Başbakan Davutoğlu'nun değişikliğe uğrayan İzmir programı netleşti.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım düzenlediği toplantıda, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İzmir programı hakkında bilgilendirmede bulunarak, Başbakan’ın Cuma günü kente gelerek Bergama, Ödemiş ve Buca’da halka sesleneceği bildirmişti. Değişikliğe uğrayan Başbakan Davutoğlu'nun programı, son şeklini aldı. Başbakan Davutoğlu, Cuma ve Cumartesi günü İzmir'de Bergama, Halkapınar Kapalı Spor Salonu ve Ödemiş'te partililere seslenecek. 

Netleşen programa göre  Başbakan Davutoğlu, Cuma günü saat 15:00'da Bergama'da seçim otobüsü üzerinden halkı selamlayıp konuşma yapacak, Davutoğlu Bergama ziyareti sonrası kent merkezine gelerek saat 18:00'da Halkapınar Kapalı Spor Salonu'nda İzmirlilere seslenecek ve seçim vaatlerini anlatacak. Ayrıca daha önce Buca Stadı olarak açıklanan miting havanın  yağmurlu olması nedeniyle Halkapınar Spor Salonu'na alındığı öğrenildi. Geceyi İzmir'de geçirecek olan Davutoğlu  Cumartesi günü ise 11:00'da Ödemiş'te olacak ve mini bir miting yapacak.  Başbakan, Ödemiş ziyaretinin ardından Adana'ya hareket edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası