Ege Postası
Geri

CHP Lideri’nden İzmir molası: 3 yıl sonra AASSM'de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Ekim çarşamba günü Aydın mesaisinin ardından İzmir'de olacak. Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun en önemli projeleri arasında yer alan Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) canlı yayına katılacak, geceyi İzmir'de geçirecek. CHP Lideri’nden İzmir molası
CHP Lideri’nden İzmir molası: 3 yıl sonra AASSM'de
Haberler / Politika
20 Ekim 2015 Salı 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  21 Ekim’deki (çarşamba) Aydın programı için İzmir’e gelecek. Adnan Menderes Havalimanı’nda partililerce karşılanacak Kılıçdaroğlu karayoluyla Aydın’a geçecek. Aydın mitingi sonrası CHP Lideri yeniden kente gelecek. Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde ise, 2008 tarihinde açılan ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun en önemli projeleri arasında yer alan  Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) canlı yayına katılacak. Kılıçdaroğlu daha sonra konaklayacağı otele geçecek, ertesi sabah Urfa’ya doğru hareket edecek. Kılıçdaroğlu, AASSM'de daha önce 2012 yılında 'İzmirlilerin denizle ilişkisini güçlendirmekte uygulanacak tasarım stratejisi' konulu bilgilendirme toplantısına katılmış, merkezi dolaşma fırsatı bulmuştu.

ORTALIKTA PEK GÖRÜNMÜYORLAR
İl Başkanı Bedri Serter, il binasında milletvekili adaylarıyla yapılan kısa toplantı sonrası açıklama yaptı. Serter,  "Her hafta değişik stratejiler uyguluyoruz. Periyodik olarak toplantılarımız yapıyoruz. Rakiplerimizi izliyoruz. Onların yapamadıklarına ve yaptıklarına bakıyoruz" dedi. ‘Neyi yapamıyorlar’ sorusuna da yanıt veren Serter, "Ortalıkta pek görünmüyorlar. Ondan dolayı üzülüyoruz" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NU DENEYELİM DÜŞÜNCESİNDELER
İzmir ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Serter, "İnsanlar ‘Bir kez olsun Kemal Kılıçdaroğlu'nu deneyelim’ düşüncesindeler. Sandıktan çok farklı boyutta çıkacak. Hedefimiz büyük. Bu hedefimize ulaşmamız için çalışmamız lazım. Hedefimiz 13'te 13. Herhangi bir anket yaptırmadık. Çünkü elimizde 7 Haziran'dan verilerimiz var. Fakat yapılan anketleri takip ediyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası