Ege Postası
Geri

Başbakanlık yurt dışındaki gençleri kampa çağırdı

Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte yurt dışında yaşayan gençleri 'Gençlik Kampları' ve 'Seyyah, Ulu Çınarın İzinde' adlı iki farklı programa katılmaya çağırdı.Etkinlikler...
Başbakanlık yurt dışındaki gençleri kampa çağırdı
Haberler / Dünya
17 Mayıs 2013 Cuma 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte yurt dışında yaşayan gençleri 'Gençlik Kampları' ve 'Seyyah, Ulu Çınarın İzinde' adlı iki farklı programa katılmaya çağırdı.

Etkinlikler yurt dışındaki gençlerin anavatanlarını, kültürlerini ve tarihlerini tanımalarını, Türkiye’deki yaşıtlarıyla bir arada olmalarını sağlamak, çeşitli sosyal, kültürel etkinliklere katılmalarını temin amacı ile düzenlendi. Doğa kampları şeklinde 17-22 yaş arası gruplara mahsus gençlik kampları bir hafta sürecek ve son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak açıklandı. Seyyah programları ise 18-22 yaş arası gençlere farklı yerleri gezip görme imkanı veren 4 gün sürecek şekilde planlandı. Bu programın son başvuru tarihi de 14 Haziran 2013 olarak belirlendi.

Gençler daha fazla bilgi ve başvuru için www.ytb.gov.tr sitesinde “Türkiye Yaz Gençlik Programları” linkini ziyaret edilebilecek. Ayrıca +90 312 218 40 50 numaralı telefondan da bilgi alınabilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası