Ege Postası
Geri

Başkan Akpınar'dan net mesaj!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Zabıta Teşkilatı’nın 59’ncu kuruluş yıl dönümünü zabıta personeli ile birlikte kutladı. Başkan Akpınar “Halka hizmet etmekten ve kent düzenini sağlamaktan asla geri adım atmayacağız” dedi.
Başkan Akpınar'dan net mesaj!
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Ağustos 2015 Cumartesi 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zabıta çalışanları için ilk kutlama Başkan Akpınar’ın makamında gerçekleştirildi. Kent düzenini sağlamak ve yasa dışı faaliyetlere engel olmak için gece gündüz, fedakarlıkla çalışan zabıta personeline çiçek takdim eden Başkan Akpınar, belediyelerde, zabıtanın halka en yakın birim olduğunu ve zor şartlarda çalıştığını söyledi.

“GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ”
Başkan Akpınar “Zabıta görevi, belediyelerdeki en zor görevlerden biridir ancak bir o kadar önemli ve kutsaldır. Giydiğiniz üniforma, adaleti, dürüstlüğü ve hizmeti gösteriyor. Sizler, sokakta belediye başkanını temsil ediyorsunuz. Halka hizmet etmekten ve kent düzenini sağlamaktan asla geri adım atmayacağız. Görevinizi en iyi şekilde yerine getirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

ZABITAYLA KAHVALTI
Zabıta personeli için ikinci kutlama ise Kent Restoran’da yapıldı. Başkanvekili Atilla Baysak’ın katılımıyla kahvaltı organizasyonu gerçekleştirildi. Çalışanlarla tek tek tokalaşan ve sohbet eden Baysak, zabıtaların zor şartlar altında çalıştıklarını ancak kent düzenini korumak adına kararlı adımlar atmaktan da asla vazgeçilemeyeceğini söyledi. Tüm zabıtalara, günün anısına, üzerinde isimlerinin yazılı olduğu bardak hediye edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası