Ege Postası
Geri

Başkan Arslan'dan sorunlara yerinde tespit

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın mahallelerdeki sorunların yerinde tespiti ve çözümüne yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Mahallelerdeki eksikliklerin giderilmesi adına yerinde incelemeler yapan Başkan Arslan’a, başkan yardımcıları, birim müdürleri, teknik ekip ve Muhtar Hüseyin Beyazçiçek’te eşlik etti.
Başkan Arslan'dan sorunlara yerinde tespit
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Mart 2015 Cuma 12:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli’deki mahalle muhtarlarına düzenli aralıklarla ziyaret gerçekleştiren Başkan Arslan’ın bu sefer ki durağı Maltepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Beyazçiçek oldu. Mahalle Muhtarı Beyazçiçek ile beraber Maltepe Mahallesi’nin çeşitli noktalarında tespit ve incelemelerde bulunan Başkan Arslan’a başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve teknik ekip de eşlik etti.
Mahallenin sorun ve talepleri hakkında Muhtar Beyazçiçek’ten bilgi alan Arslan; yollardaki asfaltlama çalışmaları ile bazı sokaklara mıcır atılması talebi, öğrenciler için halı saha projesinin bir an önce hayata geçirilmesi, çevre düzenleme ve yeşillendirme çalışmaları ile mevcut parkların bakım ve onarım çalışmalarını yerinde denetledi. Mahalleliden gelen yoğun istek doğrultusunda otopark projesinin hayata geçirilmesi için görüş alışverişinde bulunuldu, ilgili birimlere talimatlar verildi. Başkan Arslan karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etmeyi, taleplerini dinlemeyi de ihmal etmedi.

Başkan Arslan: “Herkes Hizmet ve Projelerimizden Faydalanabilmeli”
Belediye olarak gerçekleştirilen hizmet ve projelerde vatandaşların her aşamasına aktif katılımının sağlanmaya çalışıldığına, onların talep ve isteklerinin hayata geçirilmesinde mahalle muhtarları ile beraber çalışma yürüttüklerinin önemine değinen Başkan Arslan, “Mahalle muhtarlarımızı düzenli aralıklarla ziyaret etmeye, onların sorunlarını dinlemeye çözüm bulunması noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaya gayret ediyoruz. Maltepe mahallemizin de belediye olarak yürüttüğümüz hizmet ve projelerden en iyi şekilde faydalanması için çalışıyoruz. Eksikliklerimiz var ve bunların hepsine hemen çözüm bulmamız mümkün değil. Ama en kısa sürede, en iyi şekilde bizden beklenen talepleri karşılamak için var gücümüzle çalışma kararlılığımız var. Çiğli hepimizin; onun gelişmesi, güzelleşmesi adına hep beraber çözüm aramalıyız. Sizleri dinlemek ve çözüm üretmek için bu göreve talip olduk. Muhtarlarımızın da öncülüğünde mahallelerde yerinde tespit ve incelemelerimiz devam edecek” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası