Ege Postası
Geri

Başkan Arslan ölümden döndü!

Forum Bornova’ya giden yol üzerinde aracına arkadan gelen bir aracın çarptığı Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, kazadan yara almadan kurtuldu. Arslan’a çarpan aracın sürücüsü ise hafif yaralandı. Otobanda zincirleme kaza...
Başkan Arslan ölümden döndü!
Haberler / Yerel Politika
11 Mayıs 2018 Cuma 22:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Bornova yolu üzerinde (Forum Bornova’ya yakın bir bölgede) seyir halinde iken araçlarına arkadan gelen bir otomobilin çarptığı bir kaza yaşadı.

Başkan Hasan Arslan’ın otomobiline çarpan otomobile de arkadan bir servis otobüsünün çarpmasıyla zincirleme kazaya dönüşen korkutan kaza, ölü ya da ağır yaralı olmadan atlatıldı. Bu akşam 20.55 civarında gerçekleşen kazada sadece Arslan’ın arabasına çarpan otomobilin sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

HASAN ARSLAN: VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ

Şans eseri ölü ya da yaralı olmadığını belirten kazazede Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Çok şükür kimsede ağır bir yaralanma durumu ya da kayıp sözkonusu değil. Sadece bize çarpan otomobilin sürücüsü hafif yaralandı. Biz de iyiyiz. Ucuz atlattık. Hepimize geçmiş olsun. Verilmiş sadakamız varmış” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası