Ege Postası
Geri

Başkan Atila’ya Göztepe teşekkürü

Göztepe Yalı Derneği, sarı-kırmızı kulübün 90. kuruluşu yıldönümü ve şampiyonluğu kutladığı gecede, spora verdiği destek nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya bir teşekkür plaketi verdi. Aldığı plaketin kendisi için çok özel ve onur verici olduğunu söyleyen Başkan Atila, “Göztepe’nin yeni sezonda şampiyon olarak Süper Lig’e çıkışını hep birlikte Doğanlar Stadı’nda kutlayacağız” diye konuştu.
Başkan Atila’ya Göztepe teşekkürü
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Haziran 2015 Cumartesi 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Göztepe’nin en önemli taraftar topluluklarından olan Göztepe Yalı Derneği, spora ve spor kulüplerine olan yaklaşımı nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya bir teşekkür plaketi verdi. Başkan Atila, Yalı Derneği’nce Göztepe Spor Kulübü’nün 90. Kuruluş yıldönümü ve şampiyonluğunun kutlandığı gecede plaketini derneğin yeni Başkanı Erdem Pehlivan’ın elinden aldı.


 
Dileğimiz yeni şampiyonluğu Doğanlar Stadı’nda kutlamak
 
Göztepe’nin büyük taraftarından aldığı bu plaketin kendisi için çok özel ve onur verici olduğunu söyleyen Başkan Atila, “Göztepe’nin yeni sezonda şampiyon olarak Süper Lig’e çıkışını hep birlikte Doğanlar Stadı’nda kutlamayı diliyoruz” diye konuştu. Göztepe 2. Başkanı Talat Papatya ise Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila’ya hem erken anons ettiği şampiyonluk, hem de verdiği destek için teşekkür ediyoruz” dedi.


 
Başkan Atila, İnciraltı Keyf-i Şahane Kır Bahçesi’nde düzenlenen organizasyonda, 1998 yılında 18 sezonluk Süper Lig özlemine son veren aralarında Hasan Çelik ve Ceyhun Eriş gibi ünlü isimlerin yer aldığı efsane kadronun oyuncuları ile de biraraya geldi. Coşkunun hakim olduğu gecede şampiyonluk şarkıları söyleyen sarı-kırmızı taraftarlar ise Başkan Olgun Atila ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası