Ege Postası
Geri

Başkan Batur'dan CHP Lideri Özel'e ziyaret

Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Özgür Özel ile bir araya geldi. Başkan Batur görüşmede, CHP Lideri Özel'e belediyecilik hizmetleri, tamamladığı projeler ve yürüttüğü çalışmaları içeren geniş bir değerlendirme sunumu yaptı.
Başkan Batur'dan CHP Lideri Özel'e ziyaret
Haberler / Yerel Politika
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur Anakara'ya giderek CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti.

Başkan Batur, CHP Lideri Özel ile Genel Merkezdeki makamında yaptığı görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Batur, "Bugün Ankara’da, baba ocağımızda Genel Başkanımız Sayın @eczozgurozel’i ziyaret ettim. Belediyecilik hizmetlerimizi, tamamladığımız projeleri ve yürüttüğümüz çalışmaları içeren geniş bir değerlendirme sunumu yaptım. Nazik kabulleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında önce yerelde, ardından da genelde halkın iktidarını kuracağız." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası