Ege Postası
Geri

Başkan Çalkaya’ya anlamlı destek

Sekiz Mahallesi olan Balçova’da görev yapan mahalle muhtarları Başkan Çalkaya ile bir araya gelerek beş yılın değerlendirmesini yaptı.
Başkan Çalkaya’ya anlamlı destek
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Aralık 2013 Perşembe 10:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelerek beş yılda yapılan çalışmaları değerlendirdi. Balçova Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Bahçelerarası Mahalle Muhtarı Ahmet Güleryüz, Çetin Emeç Mahalle Muhtarı Recep Pervanlar, Eğitim Mahalle Muhtarı Sami Koçyiğit, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Mustafa Özen, İnciraltı Mahalle Muhtarı Feridun Önkol, Korutürk Mahalle Muhtarı Ekrem Esenlik, Onur Mahalle Muhtarı Hamit İhsan Tanes, Teleferik Mahalle Muhtarı Necmi Geçim katıldı. Toplantıya katılan Mahalle Muhtarları beş yıllık süre içinde yaptığı hizmetler ve gösterdiği uyumlu çalışmadan dolayı nedeniyle Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’ya teşekkür etti.

Görevde oldukları sürece Balçova için önemli çalışmalar yapan Muhtarlar ile çalışmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Çalkaya ise “Bizler her ayın son haftası bir araya gelerek ilçemizin sorunlarını masaya yatırıyorduk. İlçemizde yapılması gereken tüm işleri, eksiklikleri muhtarlarımızla belirledik. Bu koordineli çalışmanın Balçova Halkı’na çok katkısı oldu. Bundan sonra da aynı uyum içinde çalışmalarımızı sürdüreceğimize inanıyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası