Ege Postası
Geri

Başkan Engin'den iyi haber! Ameliyatı başarılı geçti

Katıldığı canlı yayında rahatsızlanan ve 2 gündür hastanede tedavisine devam edilen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'in bugün öğlen saatlerinde uzman doktorlar tarafından ameliyat edildi. Engin'in beynindeki kan pıhtısının temizlendiği belirtilirken, durumunun iyi olduğu bildirildi.
Başkan Engin'den iyi haber! Ameliyatı başarılı geçti
Haberler / Güncel
4 Ağustos 2023 Cuma 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, önceki gün internetten yayın yapan bir kanalda katıldığı program sırasında rahatsızlanarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Engin’in yüksek tansiyon ve beyin kanaması şüphesiyle tedavi altına alınmış ve tedavisi yoğun bakım servisinde devam etmişti.

Dün sabah uyandırılan Başkan Engin'in sağlık durumunun iyi olduğu aktarılırken, Medicana International İzmir Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu hastanede uzman doktorlar tarafından son tetkikleri yapılan Engin'in ameliyat edilmesine karar verildi.

Başkan Engin'in bugün öğlen saatlerinde başarılı bir cerrahi operasyon geçirdiği aktarıldı. Engin'in beyninde bulunan kan pıhtısının temizlendiği ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan ameliyatta Başkan Engin’in beyninden çıkarılan kistin incelenmesi için biyopsi işlemi yapılacağı ve çıkan sonuca göre tedavi sürecinin devam edeceği kaydedildi. 

"DOKTOR GÖZETİMİNDE İSTİRAHAT ETMEKTEDİR"

Ali Engin'in sosyal medya hesaplarından durumuna ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde ani bir rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılan Belediye Başkanımız Ali Engin, Medicana International İzmir Hastanesi'nde başarılı bir tedavi süreci geçirmektedir. Genel sağlık durumu iyi olan Başkanımız Ali Engin, doktor gözetiminde istirahat etmektedir. Bu süreçte Başkanımız Ali Engin'e geçmiş olsun dileklerini ileten, yakın ilgi ve alaka gösteren herkese teşekkür ediyoruz" denildi.

 

 

Kılıçdaroğlu'ndan Ali Engin'e 'geçmiş olsun' telefonu
 

 

 

Başkan Engin'den mesaj var; Çok daha iyiyim
 

 

 

Siyasilerden Ali Engin'e peş peşe geçmiş olsun mesajları
 

 

 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin hastaneye kaldırıldı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası