Ege Postası
Geri

Başkan Hasan Arslan meslektaşlarıyla buluştu

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Ayhan Emekli ve yönetim kurulu üyeleri kendileri gibi inşaat mühendisi olan meslektaşları Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile buluştular. Başkan Arslan’a yeni görevinde başarı dilediler.
Başkan Hasan Arslan meslektaşlarıyla buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mayıs 2014 Cuma 09:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Çiğli’deki mühendislik faaliyetlerine ilişkin  bilgi alışverişinde bulunulan görüşmede, kenti ilgilendiren her türlü çalışmaya destek sözü verildi. Belediyede yürütülen mühendislik projeleri hakkında bilgi alan Oda Başkanı Ayhan Emekli, “Geçmişteki dayanışma ve iş birliği pratiklerinin bu dönemde de sürdürmeye çalışacağız. Geçmişte yapılan birçok çalışmanın kentin gelişimine katkısı büyük olmuştur. Bu yeni dönemde bize düşen neyse Çiğli Belediyesi ile dayanışma içinde yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


DİYALOG İÇİNDE OLMALIYIZ

Oda Başkanı Ayhan Emekli ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hasan Arslan, Çiğli’de yapılacak birçok hizmet ve proje olduğunu belirtti.  Bu hizmet ve projeleri yürütürken mühendislik faaliyetlerinin de ayrıca önemli olduğuna dikkat çeken Arslan, konuşmasına şöyle devam etti; “Sizin gibi odalarla faaliyet içinde olmamız bir belediye olarak bizim için çok önemli. Diyalog içinde olmalıyız. Ben de inşaat mühendisiyim ve meslektaşlarımın sıkıntılarını biliyorum. Belediye olarak çalışmalarımıza hangi noktalarda destek verebileceklerini biliyorum ve bu destek için bilgi ve birikimlerinden faydalanmaya hazırız. Bu kent için ne yapılıyorsa beraber yapacağız.”


ODALARIMIZ BU KENTİN ÖNEMLİ BİR PARÇASI

Başkan Arslan belediyede çalışan inşaat mühendisleri hakkında da bilgi vererek,   bu kentin yönetiminin önemli bir parçası, paydaşı,  katılanı olan inşaat mühendisleri odasının Çiğli’nin çehresini değiştirecek her türlü projede yer alacağına inandığını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası