Ege Postası
Geri

Başkan İduğ’dan vatandaşlara ‘Sakin olun’ uyarısı

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, depremde en büyük yıkımların yaşandığı Bayraklı ilçesine desteğe gittiklerini duyurdu.
Başkan İduğ’dan vatandaşlara ‘Sakin olun’ uyarısı
Haberler / Güncel
30 Ekim 2020 Cuma 16:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Ege Denizi'nde merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir'de yoğun olarak hissedilen deprem, büyük paniğe neden oldu. Bazı evlerin yıkıldığı belirtilirken, çok sayıda bina da hasar gördü. 

Depremde en büyük yıkımın yaşandığı ilçelerden biri de Bayraklı oldu. İlçede 5 bina yıkılırken çok sayıda binada da büyük hasar meydana geldi.

İDUĞ’DAN DESTEK

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, ilçede herhangi bir binanın yıkılmadığı belirtti. İduğ, büyük hasar gören Bayraklı ilçesine destek vermeye gittiklerini duyurdu. 

Enkaz altındaki vatandaşları kurtarmak için vatandaşlara sakin olmaları uyarısında buldundu.
İduğ, “Bayraklı’da yıkılan binaya desteğe geldik.Enkaz altında vatandaşlarımız var.Ekipler tüm gücüyle uğraşıyor.Şu an Bornova’da yıkılan binamız yok. Lütfen sakin olun. Bornova Belediyesi olarak “kriz” masamızı kurduk. Görevimizin başındayız. Sakin kalmalıyız.Allah yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası