Ege Postası
Geri

Başkan Karabağ'a Kars'ta coşkulu karşılama

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Ardahan-Çıldır Kültür ve Dayanışma Derneği'nin konuğu olarak Uluslararası Çıldır Göl Festivali ve Aşık Kültür Şenliklerine katılmak için Kars'a gitti. 2 otobüs tahsis ederek, Bayraklı'daki Çıldırlıları da Kars'a gönderen başkan Karabağ, elleri Türk bayraklı yüzlerce Çıldırlı tarafından havaalanında büyük coşkuyla karşılandı.
Başkan Karabağ'a Kars'ta coşkulu karşılama
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Temmuz 2013 Cumartesi 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KARS - Bayraklı Beledye Başkanı Hasan Karabağ, Kars Havaalanında Çıldır Belediye Başkanı Nurettin Aygün ve yüzlerce Çıldırlı tarafından Türk Bayrakları ve sloganlar ile karşılandı. Başkan Karabağ ve beraberindeki heyet, ilk olarak Bayraklı'dan Ardahan'a gelerek kendisini karşılamaya gelen dernek üyeleri ile birlikte hatıra fotoğraf çektirdi. Kısa bir açıklama yapan Karabağ, "Kars'ın yurtsever orjinli bir yer olduğu ortada, Karslıların yurtseverliği, ülkesine, Atatürk ve Cumhuriyet'e olan bağlılığı tartışılmaz. Zaten kente iner inmez bunu görüyorsunuz. Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çıldırlıları daha önce Çanakkale’ye göndermiştik. Daha sonra dernek yöneticileri ile yaptığımız görüşmelerde dernek üyelerinin Çıldır'da yapılan Uluslararası Çıldır Göl Festivali ve Aşık Şenlik Kültür Şenliklerine katılmak istediklerini ifade etmişlerdi. Bende dernek yönetimimizin bu isteğini yerine getirdim ve buraya iki otobüs tahsis ederek, Bayraklı'da yaşayan Çıldırlı vatandaşımız ile birlikte burada yapılacak festivale katılmaya geldik" dedi.



Ziyaretler ilişkileri güçlendiriyor
Farklı illerdeki belediye başkanlarının da desteğe ihtiyacı olduğunu ve bu kapsamda ilişkilerin bu tarz ziyaretlerle güçlendiğini vurgulayan Karabağ, "Burada Çıldırlılar Derneği ile birlikte hayatlarında ilk defa Çıldır’a gelen arkadaşlarımız var. Bu yapılan geziler sayesinde hem vatandaşımızın sosyal yaşamına katkıda bulunuyor hem de burada atalarının yaşadığı toprakları görmeleri bizim için çok önemli. Biz de bu sayede bu bölgelerde olan belediye başkanı arkadaşlarımıza nasıl destek olabileceğimizi görüyoruz. Çıldır Belediye Başkanımız da CHP'li bir belediye başkanımız. Burada kendisi ile yaptığımız görüşmeler sonunda nasıl destek olabiliriz, neden bu ilişkilerimizi sıklaştırmamız lazı? Bu geziler bu soruların yanıtlarını bulmamıza ön ayak oluyor ”diye konuştu.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası