Ege Postası
Geri

Başkan Karabağ ve CHP grubu sözünü tuttu!

Bayraklı Belediyesi CHP Meclis Grubu Türkiye Sakatlar Derneği’ne verdiği sözü tuttu. Meclis toplantısının ardından Derneğin İzmir Şubesi Başkanı Erdem Çerçioğlu’na 20 bin TL’yi teslim eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “CHP grubu olarak söz verdiğimiz gibi kardeşlerimize 20 bin lirayı takdim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra bina sahibi olmaları için başka girişimlerim olacak ” dedi. Önceki meclis paranın yarısını ödeyeceğini açıklayan AK Parti Grubu bu kararından vazgeçti.
Başkan Karabağ ve CHP grubu sözünü tuttu!
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Aralık 2014 Cuma 21:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesi’nin 20 bin liralık kira borcunu Bayraklı Belediyesi CHP grubu ödedi. Bayraklı Belediyesi Aralık ayı 2. olağan meclis toplantısı sonrası Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP ve AKP Grup Başkanvekillerini sahneye davet etti. Ancak AK Parti grubu bu organizasyonuna katılmayacaklarını açıkladı. Bunun üzerine Başkan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Bayraklı Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Hatice Tatlı ile birlikte CHP’li meclis üyelerinin aralarında topladığı 20 bin lirayı Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şube Başkanı Erdem Çerçioğlu’na teslim etti. Çerçioğlu, “Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesi olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Ve diyoruz ki hepiniz bu şehirde örnek bir görev insanlarısınız. Borcumuz CHP grubu tarafından ödenmiştir. Artık kira borcumuz bulunmamaktadır. Bundan sonraki yardımlar bağış olarak kabul edilecektir” dedi.

BAŞKA GİRİŞİMLERİM DE OLACAK
Başkan Karabağ ise, CHP grubunun sözünü yerine getirdiğini ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Dilerim ki bugün başlattığımız bu ateş daha büyür. Bundan sonra bina sahibi olmaları için başka girişimlerim de olacak. Biliyorum ki bizim bu organizasyonumuzdan sonra size telefonlar edip ‘bize niye haber vermedin’ diyenler olmuştur. Biz de tetiklemiş olduk. Burada büyük olay olduğunu insanlarımıza hissettirdik. Dilerim tapulu bir derneğiniz olur. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Daha sonra Çercioğlu, Başkan Karabağ’a, Alper’e ve Tatlı’ya çiçek takdim etti.

ENGELLİ ARACIYLA UĞURLADILAR
Konuşmalarından ardından Başkan Karabağ ve CHP’li meclis üyeleri, dernek üyelerini Bayraklı Belediyesi’nin yeni trafiğe çıkardığı 3. engelli aracıyla uğurladı.

EYLEMİ SONLANDIRMIŞTI
Bayraklı Belediyesi’nin 1 Aralık’ta gerçekleştirilen olağan meclis toplantısında Başkan Hasan Karabağ’ın önerisiyle CHP ve AKP’li meclis üyeleri Türkiye Sakatlar Derneği’nin 20 bin liralık kira borcunu kendi aralarında para toplayarak kapatma kararı almıştı.  Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde 28 gündür eylem yapan dernek üyelerini ziyaret ederek eylemlerini sonlandırmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası