Ege Postası
Geri

Başkan Keskin’den ilçe protokolüne iftar

Ramazan dolayısıyla birçok iftar programı düzenleyen Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, dün akşamki iftar yemeğinde ilçe protokolünü ağırladı. Belediye Büyük Salon’da düzenlenen iftar yemeğine Askerlik Şube Başkanı Albay...
Başkan Keskin’den ilçe protokolüne iftar
Haberler / Güncel
26 Temmuz 2013 Cuma 12:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ramazan dolayısıyla birçok iftar programı düzenleyen Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, dün akşamki iftar yemeğinde ilçe protokolünü ağırladı.

Belediye Büyük Salon’da düzenlenen iftar yemeğine Askerlik Şube Başkanı Albay Nusret Güler, kamu kurum ve kuruluş yöneticilerinin yanı sıra iş ve siyaset dünyasından bir çok kişi katıldı. İftar programında konuşan Hüseyin Keskin, birlik ve beraberliğin öneminden bahsetti. Çevre ülkelerde var olan olumsuz durumlar hakkında konuşan Keskin, "Komşu ülkelere baktığımızda birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğun altını çizmek istiyorum. Ülkemize zor zamanlar yaşatmak isteyenler oldu. Ekonomimizin gücü ve istikrarımız neticesinde bize bunu yaşatamadılar. Dünyanın çeşitli ülkelerinde açlıkla, sefaletle boğuşan halkların yanında biz varız ve var olmaya da devam edeceğiz." şeklinde konuştu. İlçe halkından aldıkları destekle var güçleriyle Sultanbeyli’ye hizmet ettiklerini vurgulayan Keskin, "Bugün bu iftar sofrasında ilçemizin tüm renkleri var. Bu bizi mutlu ediyor. Hep birlikte ilçemize hizmet ediyoruz. Birlikte yapılan çalışmalar Sultanbeyli’nin sorunlarını geride bıraktırıyor." ifadelerini kullandı.

Keskin son olarak daha önce ilçe kaymakamıyken Nevşehir’e vali olarak atanan Mehmet Ceylan’a, ilçeye kaymakam olarak atanan İbrahim Özefe’ye, Maltepe Emniyet Müdürü olarak atanan İlçe emniyet eski müdürü Vahap Karaca’ya ve Sultanbeyli'ye yeni atanan ilçe emniyet müdürü Âdem Öztürk'e başarı dileklerini iletti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası