Ege Postası
Geri

Başkan Kılıç, Bucalıları sandığa çağırdı: Haydi Buca!

İzmir’in nüfus yoğunluğu açısından en büyük ilçesi olan Buca’da sandığa gitmeyen 41 bin seçmene seslenen Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Önümüzde geleceğimizi etkileyecek çok önemli bir seçim var. Haydi Buca, hepimiz oyumuzu kullanalım, sandıklarımıza da geleceğimize de sahip çıkalım” dedi.
Başkan Kılıç, Bucalıları sandığa çağırdı: Haydi Buca!
Haberler / Yerel Politika
25 Mayıs 2023 Perşembe 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir’de 14 Mayıs günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde 335 bin kişi sandığa gitmezken, en çok oy kullanılmayan ilçe 41 bin 759 kişi ile Buca oldu.  28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylaması öncesinde daha fazla seçmene ulaşabilmek adına çalışmalarını hızlandıran Belediye Başkanı Erhan Kılıç, İzmir’in en fazla seçmenine sahip olan Buca’da atılacak her oyun çocuklarımızın geleceği adına büyük önem taşıdığını vurguladı. 



SANDIĞA GİDELİM

Buca’nın merkez mahallelerinin yanı sıra kırsaldaki mahallelerini de karış karış geçen Başkan Erhan Kılıç, tüm hemşehrilerinden sandığa gitmelerini istedi. Önümüzdeki seçimin referandum niteliği taşıdığını ifade eden Başkan Kılıç, “Önümüzde geleceğimizi etkileyecek çok önemli bir seçim var.  Türkiye demokratik bir ülke olarak mı yoluna devam edecek, yoksa gerici, antidemokratik bir ülke olarak karanlığa mı gömülecek? İşte pazar günü bunun oylamasını yapacağız. Önümüzde bu kötü sistemi değiştirmek için bir şans var. Buca’ya inanıyorum; pazar günü tüm seçmenlerimiz sandığa gidecek. Hep beraber memleketimize baharı getireceğiz. Haydi Buca, hepimiz oyumuzu kullanalım, sandıklarımıza da geleceğimize de sahip çıkalım!” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası