Ege Postası
Geri

Başkan Kocaoğlu Ballıkuyu'da dert dinledi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir Şubesi Başkanı ve geçen dönem milletvekili adayı Av. Aydın Özcan ile birlikte, Ballıkuyu Semti sakinlerinin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı.
Başkan Kocaoğlu Ballıkuyu'da dert dinledi
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Kasım 2012 Perşembe 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yıllar önce İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Burhan Özfatura döneminde istimlak edilen, fakat ne Özfatura ne de ondan sonra gelen belediye başkanları Yüksel Çakmur ve Ahmet Piriştina döneminde yapımına başlanamayan yol, Aziz Kocaoğlu tarafından tamamlanarak, hizmete sokuldu.

Batı Trakya Türklerinin yoğun olarak yaşadığı Ballıkuyu semtine, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir Şubesi Başkanı Av. Aydın Özcan ile birlikte gitti.

Daha önce yolun üst kısımına, ya Kadifekale, ya da Ballıkuyu otobüsleriyle giderek, evlerine birkaç kilometre yol yürüdükten sonra ulaşabilen mahalle sakinleri, şimdi özel araçlarıyla evlerine ulaşabiliyor.

Yolun çok dik olması nedeniyle, belediye otobüsü çalıştırılamayan semte, halk 500 metre yürüyerek veya özel araçlarıyla ulaşabildiği için memnun.

Yolun üst kısmında halkın dertlerini dinleyen Aziz Kocaoğlu, kanalizasyonların ilaçlanması ve Tedaşla elektrik sorunlarına çözüm bulunması konusunda bürokratlarına talimat verdi.

Çocuklara oyuncakların dağıtıldığı açılışta, halk sorunlarını, direkt başkana iletebildiğinden memnundu. Aziz Kocaoğlu, daha sonra Av. Aydın Özcan'ı aracına alarak yolun aşağısındaki kahvede, muhtar Sami Elmas ile oturdu ve halkın sorunlarını dinlemeye devam etti. Sorunlara çözüm bulmaya çalışan Aziz Kocaoğlu, kendisine gösterilen ilgiden memnundu.

Ballıkuyu sakinleri, bugüne kadar semtlerini ziyaret eden ilk belediye başkanı Aziz Kocaoğlu olduğunu ve ziyeretten duydukları memnuniyeti başkana ilettiler.

Aziz Kocaoğlu, halkın kendisine gösterdiği ilgi nedeniyle; geziden memnun olarak ayrıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası