Ege Postası
Geri

Başkan Kocaoğlu Diyarbakırlılarla buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentteki siyasi parti ve sivil toplum örgütlerine gerçekleştirdiği turlar kapsamında Diyarbakır Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 30 Mart seçimlerinin ardından yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini ve yeni bağlanan 9 ilçeye ilişkin yatırım programı ile kentin 5 yıllık stratejik planını hazırladıklarını dile getiren Başkan Kocaoğlu, artık projelere başlayacak hale geldiklerini söyledi.
Başkan Kocaoğlu Diyarbakırlılarla buluştu
Haberler / İzmir
24 Ekim 2014 Cuma 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentteki siyasi parti ve sivil toplum örgütlerine gerçekleştirdiği turlar kapsamında Diyarbakır Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 30 Mart seçimlerinin ardından yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini ve yeni bağlanan 9 ilçeye ilişkin yatırım programı ile kentin 5 yıllık stratejik planını hazırladıklarını dile getiren Başkan Kocaoğlu, artık projelere başlayacak hale geldiklerini söyledi. Önümüzdeki süreçte kentin tüm kesimleriyle bir araya geleceğini belirten Başkan Aziz Kocaoğlu, “Birbirimizi dinleyerek, sorunlarımıza çare bulacağız” dedi. Diyarbakır Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Saran ise dürüst, güvenilir ve tarafsız duruşuyla Başkan Aziz Kocaoğlu’nu her zaman takdir ettiklerini belirtti ve ziyaretinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası