Ege Postası
Geri

Başkan Kocaoğlu 'Off' dedi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçtiğimiz hafta boyunca sendikalarla yaşanan kriz ortamı ve grev nedeniyle yaşadığı stresli günlerin ardından izne ayrıldı. En son engelliler için düzenlenen iftar yemeğinde basının karşısına çıkan ve yorgun hali dikkat çeken Başkan Kocaoğlu’nun hafta sonuna kadar izinli olması bekleniyor.
Başkan Kocaoğlu 'Off' dedi
Haberler / Politika
30 Temmuz 2013 Salı 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikasının örgütlü olduğu İZELMAN ve İZENERJİ şirketlerinde 10 bin kişiyi kapsayan toplu iş sözleşmesinde yaşanan kriz ve grev nedeni ile zorlu günler geçiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kısa süreli olarak izne ayrıldı. Dün akşam katıldığı iftar yemeğinin ardından resmen izne ayrılan Başkan Kocaoğlu’nun nerede tatil yapacağı konusunda bilgi verilmezken, hafta başında Büyükşehir Belediyesi’ne dönerek görevinin başına geçmesi bekleniyor. 

GREV SONRASI İZİN KARARI

Yüksek Hakem Kurulu’nun İZELMAN VE İZENERJİ çalışanları için verdiği toplu sözleşme kararının ardından büyük çaplı bir grev ve iş bırakma krizinin eşiğinden dönen Büyükşehir Belediyesi’nde çalışanların işlerinin başına dönmesi ile birlikte rahat bir nefes alan Başkan Aziz Kocaoğlu, izne ayrılma kararı aldı. Geçtiğimiz yıllarda da yine benzer şekilde izne çıkan Başkan Kocaoğlu, yine nerede tatil yapacağı konusunda açıklama yapmadı. CHP Genel Merkezi tarafından mevcut belediye başkanları için açıklanan son başvuru tarihi olan 31 Temmuz’un da Eylül’e ertelenmesi ile birlikte boş kalan haftayı izinle değerlendirme kararı aldı. Hafta başında belediyeye dönmesi beklenen Başkan Kocaoğlu, Ramazan Bayramı’ndan önce kente dönerek çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Kocaoğlu’nun izinli bulunduğu süre zarfında ise yerine Başkanvekili Sırrı Aydoğan vekalet edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası