Ege Postası
Geri

Destici: Katliamı, Müslümanlar yapsaydı dünya ayağa kalkardı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Mısır’daki katliamı Müslümanlar yapsaydı dünya ayağa kalkardı." dedi.     İçkale Otel’de partisinin üst yöneticileriyle bir araya gelen Destici, konuşmasının...
Destici: Katliamı, Müslümanlar yapsaydı dünya ayağa kalkardı
Haberler / Politika
28 Temmuz 2013 Pazar 15:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Mısır’daki katliamı Müslümanlar yapsaydı dünya ayağa kalkardı." dedi.

    İçkale Otel’de partisinin üst yöneticileriyle bir araya gelen Destici, konuşmasının bir bölümünde Mısır’da darbecilerin meydanda toplanan kalabalığa yönelik katliamını değerlendirdi.

    Destici, BM, insani kuruluşlar, uluslar arası örgütlerin ne iş yaptığını sorarak, “Müslümanlar işin içine girdiği zaman, İslam coğrafyası herhangi bir zulüm ile karşı karşıya kaldığı zaman bular neden hiç ortalıkta gözükmüyorla? Acaba Bosna da Srebrenitsa da, Hollanda da Birleşmiş Milletler gözetimindeki 8 bin tane Boşnak Müslüman, Boşnak Müslüman değil de acaba Hıristiyan, Sırp olsaydı da bu katliama, soykırıma ve kıyıma müsaade edecekler miyd? Göz yumacaklar mıyd? Bunu da görmezden gelecekler miyd? Bunun cevabı net olarak verilmesi lazım. Bugün Mısır'da yaşananları acaba destekledikleri, piyon ve maşa olarak kullandıkları darbeciler değil de Mursi hükümeti bu olayları yapmış olsaydı, sivil vatandaşların üzerine ateş açmış olsaydı acaba batı aynı duyarsızlığı, aynı gözü kapalılığı yine gösterebilecekler miyd? Biz bunların cevaplarını net olarak biliyoruz. Eğer bunlar olsaydı dünya Mısır'ın başına çökmüştü, kıyamet kopmuştu." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası