Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu Hatay'da

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Hatay'da Kılıçdarıoğlu, Gezi Parkı odaklı olaylarda hayatını kaybeden Abdullah Cömert ve Ali İsmail Korkmaz'ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu
Kılıçdaroğlu Hatay'da
Haberler / Politika
27 Temmuz 2013 Cumartesi 13:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarıoğlu, Gezi Parkı odaklı olaylarda hayatını kaybeden Abdullah Cömert ve Ali İsmail Korkmaz'ın Hatay'daki ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Tarifeli uçağın rötar yapması nedeniyle kente yaklaşık 50 dakika gecikmeli gelen Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan yardımcıları Nihat Matkap ve Sezgin Tanrıkulu, havaalanında partililerce karşılandı.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Gezi Parkı odaklı olaylarda Hatay'da hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in Gazi Mahallesi'ndeki evini ziyaret etti.

Burada baba Ali Edip ve annesi Hatice Cömert ile diğer yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunan Kılıçdaroğlu, CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu'nun babası Mehmet Mullaoğlu tarafından okunan Kur'an-ı Kerim'i dinledi. Kur'an okuduktan sonra fenalaşan Mullaoğlu'na çevredekiler müdahale etti.

Kılıçdaoğlu daha sonra Eskişehir'deki olaylarda hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın Ekinci beldesindeki evine geçti. Ehlibeyt Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ali Yeral'ın Kur'an-ı Kerim okumasının ardından Kılıçdaroğlu, baba Şahap ve anne Emel Korkmaz'a başsağlığı diledi.

Kılıçdaroğlu, ağabey Gürkan Korkmaz ile de bir süre görüştü.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası