Ege Postası
Geri

CHP Diyarbakır'da istifa depremi

CHP Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Naciye Günay ile Sur, Yenişehir, Bağlar ve Çınar ilçe kadın kolları başkanları görevlerinden istifa etti. İl Başkanı Muzaffer Sayın ile sorunlar yaşadıklarını belirten Günay, "İstifalar sadece...
CHP Diyarbakır'da istifa depremi
Haberler / Politika
26 Temmuz 2013 Cuma 16:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Naciye Günay ile Sur, Yenişehir, Bağlar ve Çınar ilçe kadın kolları başkanları görevlerinden istifa etti. İl Başkanı Muzaffer Sayın ile sorunlar yaşadıklarını belirten Günay, "İstifalar sadece bizle kalmayacak, devamı gelecek. İl başkanının hiçbir çalışma ve icraatı yok. Sadece koltuğunda oturmuş çevreyi rahatsız etmekten başka bir şey yaptığı yok. Onunla ideolojilerimiz farklı. Onun farklı amaçları var." dedi.

CHP Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Naciye Günay, Sur İlçe Kadın Kolları Başkanı Hediye Özçelik, Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nimet Temurhan, Bağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Cebeloğlu ve Çınar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çelebioğlu, dün partilerinden istifa etti. Konuyla ilgili Cihan Haber Ajansı'nın sorularını cevaplayan Naciye Günay, istifanın asıl sebebinin il başkanı Sayın ile yaşanan sorunlar olduğunu söyledi. Sivil toplum kuruluşları ve sendikalarla birlikte hareket etmelerinin Sayın tarafından hoş karşılanmadığını dile getiren Günay, "Eski yönetimlerle birlikte çalışmış olmamız rahatsızlık uyandırıyordu. Biz Sayın'ın tutumu yüzünden çalışmalar yapamıyorduk. Dışarıdan partimiz için çalışmalara devam edeceğiz. Bu il başkanından sonra kurulacak yönetimlerde görev almaya hazırız. Bizim sansasyon yapmak gibi bir amacımız yok." şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Muzaffer Sayın ise il kadın kolları başkanı ve üyelerinin MYK toplantısında alınan kararla görevlerinden alındığını belirtti. Sayın, "Görevden alındıklarını duyan bu kadın başkanlar, istifa ettikleri duyurarak sansasyon yaratmak peşindeler." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası