Ege Postası
Geri

Başkan Şahin esnaf, sanatkar ve çiftçilerle buluştu

Eylül ayında kutlanan ve bu yıl 11-17 Mayıs tarihleri arasında kutlanması kararlaştırılan Ahilik Haftası dolayısıyla Eski Sanayi Sitesindeki esnaf ve sanatkarları kahvaltıda buluşturan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde çiftçi temsilcilerini ise makamında ağırladı.
Başkan Şahin esnaf, sanatkar ve çiftçilerle buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Mayıs 2015 Perşembe 16:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bu yıl 28.’si kutlanan Ahilik Haftası dolayısıyla Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in  ev sahipliğinde, Eski Sanayi Sitesi’nde düzenlenen kahvaltıya esnaf ve sanatkarların yanı sıra; Menemen Sanatkarlar Odası Başkanı Can Kahvecioğlu, Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Minibüsçüler Odası Başkanı Lütfü Çember, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabri Kurt, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili ve Kamyoncular Kooperatifi Başkanı İlhan Karakedi ile Muhtarlar katıldı.
Okunan yemek duasının ardından esnaf ve sanatkarlara seslenen Sanatkarlar Odası Başkanı Can Kahvecioğlu, esnaf ve sanatkarı her yıl Ahilik Haftası’nda kahvaltı sofrasında buluşturmasından dolayı Başkan Şahin’e teşekkür ederek; “Ahilik; kardeşlik, dostluk, birlik, beraberlik ve bereket demektir. Bugün yine hep beraber yan yana oturduk. Bu birlik ve beraberliği, bereketi bir arada gördük. Bu sofrada bizleri buluşturan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Eski Sanayi Sitesi’nden Bayrak Talebi
Eski Sanayi Sitesi’ndeki esnaf ve sanatkarların, Sanayi Sitesi girişine Türk Bayrağı asılması talebinin en kısa sürede yerine getireceğini söyleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Büyük Önderimiz Atatürk ve Aziz Şehitlerimizin armağanı olan Türk Bayrağını en kısa sürede Çanakkale Karayolu  yanına dikeceğiz” dedi. 
Esnaf ve sanatkarlığı tatmış bir yerel yönetici olarak Başkan Şahin konuşmasına şöyle devam etti; “İnsan, içimizdeki en güzel duyguları en yakın dostlarımızla paylaştığı zaman mutlu oluyor. İçimize kıskançlık duygusu girdiğinde mutsuz oluruz. Ne kadar çok komşunuzu sever ve sayarsanız, inanın işleriniz o kadar daha rast gider. Bu duyguyu yaşatacak olan yine bizler ve sizlersiniz. Ahilik Haftası da bu duyguları yaşatan bir hafta. Bu duygularla tüm esnaf ve sanatkarlarımızın Ahilik Haftası’nı kutluyorum.”



Üreticilerden Başkan Şahin’e Teşekkür Ziyareti
14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Menemen Ziraat Odası Başkanı Arif Metin Karagöl, Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Recai Önal, Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Nevzat Güven, Foça Ziraat Odası Başkanı Ercan Yüksektepe, bir grup çiftçiyle birlikte Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’i makamında ziyaret etti.
Bahar yağmurları olmaması sebebiyle bu yıl üretecinin işinin zorlaştığını ifade eden çiftçi temsilcileri, ova yolu düzenlemeleri gibi icraatlarıyla Menemenli üreticilere desteklerinden dolayı Başkan Tahir Şahin’e teşekkür etti. Bu ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; “İlçemiz nüfusunun %70’i toprakla uğraşıyor. Çiftçimiz, köylümüz verimli ürün alıp satabiliyorsa, o zaman Menemen ekonomisi daha da canlanır. Çiftçimiz daha çok kazansın ki; esnaf da, sanatkar da, işçi ve memur da, kamu da bundan menfaatlesin. Şahsım ve Belediye Ailesi adına Dünya Çiftçiler Günümüzü kutluyorum” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası