Ege Postası
Geri

Başkan Sandal: Yerel seçimlerde halk size cevabı verecek

Bayraklı Belediyesi Haziran ayı olağan toplantısı Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal başkanlığında toplandı.
Başkan Sandal: Yerel seçimlerde halk size cevabı verecek
Haberler / Yerel Politika
1 Haziran 2023 Perşembe 18:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ-EGEPOSTASI- Bayraklı Belediyesi Meclis Toplantısı, geçtiğimiz haftalarda Bayraklı’da seçim çalışmaları kapsamında CHP’lilerin Türk Bayrağı asarken, AK Partililer tarafından saldırıya uğrama haberlerinin belediyenin resmi sayfasında paylaşılması tartışması ile başladı.  

AK Partili Ahmet Öztep; “ Bayraklı’da yaşanan bayrak asma olayı tamamen yalandır. Orada kimseye şiddet uygulanmadı. Hakkımda çıkan haberler yalandır. Bir seçimi daha geride bıraktık. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha seçimi kazanmıştır. Vatandaşın balkonuna merdiven dayayıp vatandaşın evine çıkılmaması gerektiğini söyledim. Ancak bu olay 'AK Partililer Türk Bayrağını astırmadı' şeklinde haberler yayınlandı. Bırakın millet icraat görsün. Yalan haberler yapılmasın.” dedi. 

“ÖZÜR DİLEYİN” 

AK Partili Özgür Hızal: “ Bayraklı Belediyesi’nde bayrak asarken AK Partililer engelledi şeklinde haberleriniz belediyenin resmi sitesinde yayınlandı. Bu sadece basında değil resmi belediye sayfasında paylaşıldı özür dileyin.” dedi. 

"YIRTILMIŞ TÜRK BAYRAĞI VE DARP EDİLMİŞ ÇOCUKLAR VAR” 

Bayrak asma olayı hakkında yaşanan tartışmada konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal; “Ülke bir seçim atlattı. Bunu tekrar gündeme getirmeye gerek yoktur. Ufak tefek yansımaları tabi ki olacaktır. Bayrak asarken çocukların darp edildiği olayı doğrudur. Bunun için mecliste tekrar konuşmaya gerek yoktur. Ben kimin yaptığını ne yaptığını bilmem ancak olayda darp edilen çocuklar var. Yırtılmış bir Türk Bayrağı var. Aile büyüklerinin araya girmesi ile dava geri çekildi. Ben genel seçimde kimin ne tür iftiralar yaptığını biliyorum. Bayraklı seçim sonuçlarına baktığınız da gerçekleri görürsünüz. Bu ötekileştirmeye karşı elimizden geleni yaparak kardeşliği ön plana çıkaracağız. ” dedi. 

“SİZ SURİYELİLERE KALP YAPIN” 

Başkan Sandal;“Biz siyasi seçim sonuçlarına göre terbiye edilecek insanlar değiliz."dedi.

Kendisine kalp yapmaya devam edin diyen AK Partili üyeye Başkan Sandal; “Siz Suriyelilere kalp yapmaya devam edin.” dedi. 

"KILIÇDAROĞLU'NU KİMSE AĞZINA ALAMAZ"

Genel Başkanlık koltuğunda Kılıçdaroğlu’nun olması bizim işimize gelir diyen AK Partili üyeye Başkan Sandal; “Hiçbir AK Partili’nin Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sorgulamaya hakkı yoktur.Yerel seçimlerde de yine burada olacağız ve size gereken cevabı vereceğiz. İnsanları siha ile anka ile kandıramazsınız.Evine ekmek götüremeyen insanlar elbet size yanıtı verecektir.” dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası