Ege Postası
Geri

DEVA Partili Kaya: 'Biz DEVA Partisi olarak girdik'

CHP İzmir listesinden DEVA Partisi adına seçime giren Seda Kaya Ösen, seçimler nedeniyle bir muvafakatname imzaladıklarını ve seçime DEVA Partisi olarak girdiklerini belirtti.
DEVA Partili Kaya: 'Biz DEVA Partisi olarak girdik'
Haberler / Yerel Politika
1 Haziran 2023 Perşembe 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÖZLEM KARA/ EGEPOSTASI- 14 Mayıs 28. Dönem Milletvekili Genel  Seçimlerinde ittifak kapsamında CHP listelerinden seçime giren Gelecek Partili Selçuk Özdağ, yemin töreni öncesi beraberindeki 10 kişiyle birlikte CHP yönetimine istifa dilekçelerini verdiklerini söyledi.Özdağ yola kendi partileriyle devam edeceklerini açıkladı.

Bu kapsamda gözler 28. Dönem Milletvekili seçimleri için CHP listelelerinden seçime giren diğer partilere döndü.

Yine CHP İzmir listesinden 1. Bölge 6. Sıra adayı olarak Milletvekili seçilen DEVA Partili Seda Kaya Ösen, seçime DEVA Partisi olarak girdiklerini belirterek, "Biz bir muvafakatname imzaladık. O muvafaktnamede seçimlere 'DEVA Parti'li olarak girdiğimizi CHP'nin ismimimizi YSK'ya bildirmesine izin verdiğimizi belirtiyor. O yüzden bizim istifa ettmek gibi bir durumumuz yok. Biz DEVA Partisi olarak girdik, zaten CHP üyesi olarak girmedik. Muvafakatname imzaladık. Biz parti değiştirerek listelere girmedik." dedi.

Ayrıca Kaya, yemin törenine ilişkin alfabetik sıraya göre gerçekleşeceğini belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası