Ege Postası
Geri

AK Partili İnan’dan Kılıçdaroğlu’na; İzmir’de hizmet çıkışı: Biz varız, bay bay Kemal

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP Genel Başkanı ve önceki dönem İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alırken CHP İzmir Milletvekillerine de tavsiyede bulundu. AK Partili İnan, "CHP'li milletvekillerine tavsiyem, seçim mağlubiyetini geride bırakıp İzmir'de yarattıkları sıkıntılara odaklanmalarıdır. Biz varız. Biz İzmiriz. Bay Bay Kemal" dedi.
AK Partili İnan’dan Kılıçdaroğlu’na; İzmir’de hizmet çıkışı: Biz varız, bay bay Kemal
Haberler / Yerel Politika
30 Mayıs 2023 Salı 12:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Genel Başkanı ve önceki dönem İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

AK Partili İnan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirirken, "İzmir’e de tek bir faydası olmadı. Yaşadığı yenilgi sonrası güzel şehrimiz İzmir de ilgisiz bir milletvekilinden kurtulmuş oldu.." dedi.

CHP'nin yeni seçilen İzmir Milletvekillerine ve CHP'li belediyelere de yüklenen İnan, "Lakin kendi yerine getirdiği isimlerin de maalesef İzmir ile uzaktan yakından alakası yok.İzmir'de CHPli belediyelere tepki çığ gibi büyüyor. CHP'li milletvekillerine tavsiyem, seçim mağlubiyetini geride bırakıp İzmir'de yarattıkları sıkıntılara odaklanmalarıdır." dedi.

AK Partili İnan'ın açıklamaları şöyle;

"Kemal Kılıçdaroğlu 2 dönemdir İzmir Milletvekiliydi. Milletvekili olduğu şehre yılda 1-2 kez gelir; hemşehrilerimizin Büyükşehir Belediyesine tepkileriyle karşılaşır ve dönerdi. İzmir’e de tek bir faydası olmadı. Yaşadığı yenilgi sonrası güzel şehrimiz İzmir de ilgisiz bir milletvekilinden kurtulmuş oldu.. Lakin kendi yerine getirdiği isimlerin de maalesef İzmir ile uzaktan yakından alakası yok. Şehrimizi tanımıyorlar. Kılıçdaroğlundan kurtulduk derken, yerine gelenler yabancılıkta kendisini aratmıyor. İzmirliler kendilerini tanıyan, şehrin sıkıntılarını bilen kadroların nerede olduğunu biliyor. Hangi partinin milletvekillerinin kendi sorunlarına çözüm bulmak için çalışacağını biliyor. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesinden en büyük yararı İzmir görecek. Buna herkes şahit olacak. Türkiye kazandı. İzmir Kazandı. İzmir'de CHPli belediyelere tepki çığ gibi büyüyor. Bunu seçim çalışmaları boyunca sahada hepimiz gördük. CHP'li milletvekillerine tavsiyem, seçim mağlubiyetini geride bırakıp İzmir'de yarattıkları sıkıntılara odaklanmalarıdır. Biz varız. Biz İzmiriz. Bay Bay Kemal."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası