Ege Postası
Geri

Soyer ve Aslanoğlu'ndan Ankara mesaisi…

Seçimin ardından Ankara'nın yolunu tutan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, genel merkezde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu görüştüler. Öte yandan Aslanoğlu'nun Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile de görüştüğü ilçelerin seçim sonuçları ile ilgili rapor verdiği öğrenildi.
Soyer ve Aslanoğlu'ndan Ankara mesaisi…
Haberler / Yerel Politika
30 Mayıs 2023 Salı 12:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turda Millet İttifakı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de yüzde 67.13 oy almıştı.

Tarihi seçimde İzmir’den Kılıçdaroğlu'na beklenen oyun çıkmamasının ardından gözler CHP Genel Merkezi'ne çevrilmişti.

CHP örgütlerinde, parti yönetiminin nasıl bir hamle yapacağı merakla beklenirken, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’ndan Ankara hamlesi geldi.

Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, genel merkezde CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun makamında gerçekleşen görüşmede Kılıçdaroğlu, Soyer ve Aslanoğlu'nun seçim sonuçlarını masaya yatırdığı ve gündeme ilişkin değerlendirme yapıldığı belirtildi.

ASLANOĞLU: 'BİZ SENDEN RAZIYIZ'

Aslanoğlu, görüşme sonrası sosyal medyadan "Biz senden razıyız Sayın Genel Başkanım @kilicdarogluk Yorgunluk bilmeden çalışmanız, birleştirici ruhunuz, her koşulda sakinliğiniz, kimsesizlerin kimsesi nasıl olunur?  ne çok şey öğrendim sizden. Varolun, ufkumuzu açıyorsunuz." mesajını paylaştı.

Aslanoğlu'nun daha sonra Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile de İzmir hakkında bir görüşme yaptığı ve ilçelerin seçim sonuçları ile ilgili bir rapor sunduğu öğrenildi.

RAPORDA İLÇELERİN ALDIĞI SONUÇLAR VAR İDDİASI

Öte yandan dün Ege Postası’nın gündeme getirdiği metropol ilçelerden Bayraklı, Bornova ve Buca’da alınan sonuçların değerlendirilmesi için Aslanoğlu'nun bu ilçelere dikkat çekeceği ve ikna edilmesi halinde ilçe başkanları ile ilgili bir rotasyon yapılmasını isteyeceği iddia edilmişti.

Kulisler bu iddialarla çalkalanırken, Aslanoğlu'nun Ankara ziyareti bu iddiaları güçlendirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası