Ege Postası
Geri

Başkan Selvitopu TBB toplantısına katıldı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) encümen üyesi olan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu İstanbul’da düzenlenen TBB encümen toplantısına, ardında da meclis toplantısına katıldı.
Başkan Selvitopu TBB toplantısına katıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Kasım 2014 Salı 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu tür toplantıları önemsediğini vurgulayan Başkan Selvitopu,  Karabağlar’ın gelişimine katkı koyacak projelerin hazırlanmasında böyle toplantıların fayda sağlayacağını söyledi.

Geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleştirilen kongrede Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) encümen üyeliğine seçilen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu İstanbul’da TBB encümen toplantısına ardından ise Ekim ayı olağan meclis toplantısına katıldı. Toplantıların yoğun bir katılımla gerçekleştiğini ve yerel yönetimlerin sıkıntılarının, ihtiyaçlarının konuşulduğunu belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu bu toplantıların yerel yönetimler için oldukça önemli olduğunu söyledi.

Stratejik plan görüşüldü

Selvitopu toplantılara ilişkin şunları söyledi, “Ekim ayı olağan meclis toplantısında 2015-2019 Stratejik Plan görüşmelerinin yanı sıra, 2015 yılı birlik bütçesi ile kadro görüşmelerini gerçekleştirdik. Encümen toplantısında ise, bütçe, genel bütçe vergi payları, 2014’te eksik giden paylar, belediye paylarından borç kesintisi, mültecilerden etkilenen belediyelere ek kaynak, eğitim ve sağlık hizmetlerine zorunlu pay ayrılması, genel aydınlatma sorunu, belediye başkanlarının mali sosyal hakları konularında diğer encümen üyeleriyle birlikte görüş alışverişinde bulunduk. Bu tür toplantıları önemsiyorum. Belediye Başkanı olduğum Karabağlar’ın vizyonunun belirlenmesi, ilçenin gelişimine katkı koyacak projelerin hazırlanmasında bu tür programların fayda sağlayacağını düşünüyorum.”
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası